Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2009 kia rio "p0327 vurunutu sensörü 1" arizasi

Discussion in 'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' started by kirmizisimsek67, Jun 14, 2016.

1. kirmizisimsek67

kirmizisimsek67 Yeni Üye

Gerçek Ad-Soyad:
    ilyas inamoğlu
    Araç Modeli:
    2009
    Arkadaslar merhaba. Ben boluda yasiyorum. 2009 model kia rio 1.4 ex comfort lpgli arac aldim. Araci alirken ekspertte 2.5-3 devir arasinda bir kesme oldugunu ve elektriksel ufak bir sorun oldugunu soyledi. Araci kullanirken 2.5 devirden 3e cikarken hem gazda hemde benzunde araba silkeme yapiyor ozellikle rampa cikislarinda asiri derecese hissedilir sekilde silkeliyor. Bujileri buji kablolari ve bobin yeni degismis. Araci en son bilgisayara soktum, "p0327 vuruntu sensoru 1 devresinde dusuk giris" arizasi veriyor.
    Sizce bu silkeme olayi vuruntu sensorunden kaynakli olabilir mi yada baska bir sorun mu var? Bolu civarinda gosterebilecegim saglam bir usta tavsiyesi olan var mi? Nasil bir cozum bulabilirim.
    Bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim. Tesekkurler

2. diyarı deli

diyarı deli Acemi Sürücü

Gerçek Ad-Soyad:
    Uğur ozturk
    Araç Modeli:
    Kia Rio 2009 1.5 crdi ex comfort
    Merhaba bnde boluda yasiyorum 3 senedir rio 1.5 crdi kullaniyorum genellikle bakimlar icin duzceye gidiyorum allaha sukur bi ariza sikinti yasamadim boluda kime baglattiniz arabayi

3. kirmizisimsek67

kirmizisimsek67 Yeni Üye

Gerçek Ad-Soyad:
    ilyas inamoğlu
    Araç Modeli:
    2009
    Arabayi Devrekte motor ustasi bir arkadasima bilgisayara baglattirdim.
    Duzcede bakim yaptirdiginiz yer probleme cozum bulabilir mi? Tahminlerime gore elektriksel bir problem. Boluda kia araclara bakan bir usta yok sanirim.

4. diyarı deli

diyarı deli Acemi Sürücü

Gerçek Ad-Soyad:
    Uğur ozturk
    Araç Modeli:
    Kia Rio 2009 1.5 crdi ex comfort
    Bölüm Kiaci ali var oraya bi baktirin isterseniz sanayide karakolun karşısında

Share This Page