Arkadaşlar merhaba aracımı yeni aldım xetec 620 cihazıma navigasyon guncellemesini yapamadım.bazı sitelerden yükledim fakat çalışmıyor.konuyla bilgisi olan arkadaşım varsa linkini bildirirse sevinirim.saygılar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Navigasyonun harita güncellemesini mi yapacaksınız. Eğer öyle ise micro sd kartın içindeki "igo" klasörünün içinde "content" klasörü var onunda içinde " map" klasörü var bu klasörün içine netten indirdiğiniz harita dosyalarını kopyalayın. İşlem tamamdır. Eğer programı komple güncellemek istiyorsanız navigasyonun ekran çözünürlüğüne uygun bir navigasyon yazılımı indirip kurmanız gerek.
Tşk.ederim bi deniyeyim olmaz ise yardimizi isterim kolay gelsin LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim cihazim xetec dtm-620 B. İmiş Bu cihazların yazilimini maventek diye bi firma var oradan bana mobilnav diye bi dosya gonderdiler yukledim çalışıyor fakat 2010 yılının eski benim kocaelide bilindik yerleri bulmuyor eski olduğu için Sordum igo oluyormu diye,olmuyormuş bakalım ne yapicaz sizin bi bilginiz varmı. Benim eski yazılımım navturk tu bunun yeni sürümü var mi acaba.. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi