Meehaba arkadaslar.. Aracim 2008 model 79500 km.de Çok fazla km.yapınca sanki motordan iki plastik zırıltısı gibi bises geliyo titreşim sesi var ama gaz pedalına basinca zırıltı artıyor gazı bırakınca ses azaliyo gaza basinca ses uzuyo bırakınca azalıyor. Benim bu dedigim motor çok fazla ısınınca yani hararetim sabit normal değerlerde aracimi bu şekilde 2 saat şehir içinde kullaninca bu ses başlıyor bundan önce ses yok Acaba zincir mi diye supheleniyorum bilmiyorumda aracimi 76000 km.de aldim daha tam çözemedim Böyle bu konuda bilgisi olan arkadaslardan tavsiye istiyorum LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Bence turbo vakum borularini kontrol ettirin vakum kaçağı olabilir SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klima açıkken de kapalıyken de yapiyor Bugün ustaya baktirdim turboda herhangi biyeride mekanik olarak da bi sıkıntı yok dedi Fakat geniş bi zamanda kalorifer motorunun torpidonun alt kısımlarına ve motor kısmının oralara bogru baglantilarina bakıp incelemek lazım dedi bu ses o türlü bi ses dedi Bakalım ne çıkacak.. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sesi buldummmm Olacak şey değil.... Sandruf açma dugmelerinin yanindaki gözlük kutusundan Gözlüğüm içinde arasıra da olsa zırıltı yapan oymus LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi