Merhaba arkadaşlar 2008 ceratomu yeni aldım araba herşeyiyle on numara fakat hoşuma gitmeyen tek tarafı cam ile torpido arasından gelen çok gıcık bir ses var bu problem kronikmidir yada nasıl çözeriz fikri olan varmı. teşekkürler.
Torpidoyu elle tutunca ses gidiyormu eyer ses gidiyorsa cam ile torpido arasına yuvarlak fitil sıkıştırabilirsiniz
kesinlikle mshir beye katiliyorum ben sunger kestim parmak kalinliginda on cam ile gogus arasina soktum vallahi bozuk yollardaki tikirti sesi %90 gitti.
Merhaba.Bu problem kronik değil.Arkadaşların çüzümlerine ek olarak o aralığa keçe keserek sıkıştırabilirsiniz.Ya da yapı marketlerde satılan kendinden yapışkanlı kauçuk kaydırmazlandan. GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Gerekli cevaplar verilmis zaten. Sizde bu uygulamalardan birini yaparsanız fotolayıp forumda paylaşın derim ben. Diğer üyelere yardımcı olmuş oluruz
Eee bazı orta devirlerde motor sesini duymayınca ön konsoldan ses geliyor diye buna takılıyorsun bende de aynı var şöyle bir yoklayıp sanki konsolu yerine oturtur gibi bastırınca kesiliyor biraz.. Cerato başka bişey ya..