Lpg litresi 2.59tl'den 75tl 28,9 lt lpg ile muğla-marmaris kullanımı karma olarak kullanım diyelim çünki yol düz değil km'de 270kuruş nasıl arkadaşlar?
o yolları bıldıgım ıcın soyluyorum sız onu sehır ıcı bıle saysanız abartmıs olmazsınız normal gorunuyor
Nerden çıkardınız gayet iyi yakmış. Sakarya gibi düz ova değil oralar, lpg'de Sakarya'da ki gibi ucuz değil.
yakıtın sakarya içinde degil sakarya izmir arası bilen bilir rampalar var gayet çok 211 ykr kilometrede..
bencede normal gözüküyor. litre fiyatı 2.50 iken 20 liralık gazla 70km yapıyorum şehir içi. 285 krş yakmış oluyorum bende.
Yaklaşık 3 gün önce depoyu iyice bitirdim ve tam 10lt LPG aldım Petrol ofisinden. 96km oldu suan ses ve lpg ışığı yandı yanacak sanırım. Marmaris ş.içi kullanımı.ortalama hız 60 geçmez.
walla artık yakıt hesabı yapmıyorum bıle.aracım dızel we sehırıcı artık 30 kurusu bıle gecıyor eskıden heveslı heveslı dızel az yakıyor dıye ınce ınce hesap yapardım artık o kadar zam geldı kı yoruldum hesap yapmaktan bıttıkce alıyorum sıze de onerırım
arabayı ilk aldığımda shell v-power koymustum,son iki depodur +gtl kullanıyorum. İlkinde 7.5,sonraki 6.9,son depoda ise 6.6 şehir içi ortalamalarını yakalamışım.Havalar ısındıkça bu ortalamaların Muratı yakalamasını hatta geçmesini umuyorum