Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2008 Cerato 1.6 LX almayı düşünüyorum, yardım

'Cerato Forum - Club' forumunda Ormancı tarafından 31 Ekim 2018 tarihinde açılan konu

1. Ormancı

Ormancı Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Enes
    Araç Modeli:
    Kia Cerato
    Merhabalar
    İlk defa araç alacağım. Uzun süredir arıyordum geçen hafta bir tanıdık vasıtası ile Kia Cerato ile tanıştım. 188.000 km'de bakımları düzgün yapılmış. Sahibi için çok pimpirikli adamdır deniyordu, bende öyle gördüm

Sizden ricam anlatacağım araç alınır mı? Sizce kaç para eder, İlk gördüğümde Cerato'yu bilmiyordum LX paketi olduğunu bilmiyordum. full modeliyle arasında ne gibi eksikler var? İnternetten bulduğum kadarıyla advance modelinde extra digital klima, asr 10 hava yastığı geliyor. Sizce Basic paketini almak mantıklı mı? satarken sorun olur mu?
    Aracın özeti şöyle. 188.000 de 1.6 dizel LX Cerato Basic
    5 senedir ikinci sahibinde, hasar kaydı yok. içi temiz, motoru %92 çıkıyor expertizde. Sahibi her hafta Ankara - Düzce gidip geliyor. Yani uzun yolda kullanmış, bakımlarını aksatmamış.
    Kışlık lastikleri veriyor, akü yeni, klima gazı yeni, baskı balatayı, fren balatalarını değiştirmiş. 7 ay önce turbodan ses gelmeye başladı diye değiştirmiş. (Servis değiştirme zamanı yaklaşıyor demiş sadece) Yağını değiştirip, kışlıkları taktırıp teslim edecek.

İstediği fiyat 39.000TL

Sizce alınır mı? Bugün sıfır araçlar için %15 ötv indirimi duyuruldu, fiyatlar düşer mi?
    Fikirleriniz nelerdir?
    Şu arabaya bak diyeceğiniz varsa öğrenmek isterim.

2. nightmare0205

nightmare0205 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    111
    Gerçek Ad-Soyad:
    nightmare
    Araç Modeli:
    kia cerato 1.6 advance dizel
    fiyat çok yüksek geldi bana o kadar edeceğini düşünmem.. bende aynı 2007 adv 1.6 dizel var..evet cerato güzel arabadır ama lx kasası kesinlikle 39 bin etmez ..daha doğrusu ben asla o parayı o araca vermem.. ama piyasa fena şişmiş bu fiyattanda anladığım kadarı ile.ama karar sizin tabi

3. iSARI

iSARI Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    İshak Sarı
    Araç Modeli:
    2005
    Fikir vermek açısından, bugün bende 1.6 Benzinli 2005 Model EX premium modelini 32 bin liraya aldım. Alınacaksa bence dolusu alınmalı. Değişen yok 1 parça boya

4. ogun

ogun Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.185
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Araç Modeli:
    Hyundai Elantra Mode 2011 - 1.6cc-136 HP / Benzin&Lpg
    2008 Cerato 1.6 LX için 39 000 biraz yüksek.
    2007 EX confort 206 000 de motor revizyonlu aracımı 31500 e sattım. Ağustos ayında
    Şu anda fiyatların yüksek olduğunuda var sayarsak 35000 kabul edilebilir rakamlar.

Arac LX Arka camlar MANUEL bagaj açma sis farı yok yol bilgisayarı kısıtlı. Konfor özellikleri biraz düşük.

Ancak CERATO bir efsanedir. FORD Taunus gibi

Binen, başka araca bindimi CERATO arar.

5. med_cezir

med_cezir Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Gerçek Ad-Soyad:
    ahmet kartal
    Araç Modeli:
    Cerato 1.6 CRDI Adv
    Bence de 39.000 lx paket için yüksek bir fiyat.

Turbonun yeni olması sizin için bir avantaj ( revizyon mu yapılmış yoksa sıfırmı takılmış öğrenmenizde fayda var ). Aracı aldıktan sonra km sebebi ile enjektör bakımı yaptırmanızı tavsiye ederim. Bu bakımın size maliyeti enjektörlerin durumuna göre 400 ile 2000 lira arasında değişebilir.

Araçta içinize sindi ise ve aldıktan sonra kısa sürede satmayı düşünmüyorsanız 34 e kadar çıkabilirsiniz bence.

Bu Sayfayı Paylaş