Arkadaşlar benim arabanın kitapçığını kaybettim.. Aynı modelden yada benzerinden olan varsa parasını fazlasıyla göndermek koşuluyla fotokopi çekip yollayabilecek arkadaşım varsa duacısı olurum valla.. Şimdiden teşekkürler.
evet olur kardeş.. aynı herşeyleri sadece model de yl olarak fark var başka bir fark yok.. nasıl halledebiliriz dostum ya.. sen hangi şehirdesin ben düzcede çalışıyorum polis memuruyum burada
Merhabalar, Eğer ingilizce kullanma kılavuzu isterseniz kullanma kılavuzunu indirebileceğiniz link verebilirim.Benzinli motor seçeneği için hazırlanmış.Motor dışında geriye kalan herşey aynı.
onu bende indirdim ama çok zor ya araba terimleri bir işe yaramıyor .. inşallah umut kardeşimle hallederiz bunu
kullanıcı kitabı arkadaşlar herkese merhaba, bende artık rio lu oldum. 2007 rio 1.5 crdi advange. benim arkadaşlardan ricam araç hakkında pek birşey bilgiyorum. yol bilgisayarı nasıl ayarlanır. kaç km de hangi bakımlar var. ayrıcaı bu model turbolu mu? triger zincirli mi yoksa kayış mı var? en önemlisi kullanıcı kitabı arıyorum ama 2 gündür bulamadım.
araç zincirli, turbolu , yol bilgisayarını km çerçevesi sol alt kısmındaki trip tuşu ile kontrol edebilirsin. basılı tutunca hangi menü üzerinde ise onun verileri sıfırlar