MERHABA ARKADASLAR RIO 1.4 EX ALMAYI DÜŞÜNÜRKEN BİRDEN KARŞIMA ÇIKAN BİR ARAÇ BÜTÜN FİKİRLERİMİ ALT ÜST ETMEYİ BAŞARDI 2007 MODEL CERATO 1.6 CRDI LX BASIC BEYAZ RENK 119.000 KM DE BAYİ DE BULUNAN BAKIMLI BİR ARAÇ ARACIN PAZARLIĞI YAPMIŞ BULUNUYORUM VE KISMETSE CUMARTESİ GÜNÜ ÖN KOŞLLARI HALLEDECEGİZ SEVGİLİ CERATO KULLANICILARI OLAN ARKADASLARIM ) NE DERSİNİZ BU ARAÇ İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER KOLAY GELSİN..! DİPNOT: ARACIN LAKABI COK DA HOSUMA GİTTİ KORE MERCEDES İ =))) KUSURUMA DA BAKMAYIN, SÜREKLİ BU ŞEKİLDE SORULAR SORUYORUM. HİÇ KULLANMADIĞIM ARAÇ OLDUĞU İÇİN KULLANICI ARKADAŞLARIN FİKİRLERİ ÇOK ÖNEMLİ OLUYOR. EŞİMİN ENİŞTESİ 2 YIL ÖNCE ALMIŞ VE ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU VE ŞİDDETLE BENİM DE ALMAMI TAVSİYE ETMEKTE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER DİLERİM..!
ben 2006 da almaya niyetlenmiştim param yetmemişti 2006 modeli 26.000 TL idi sonra 2008 de kiralayıp kullandım çok güzel gidiyordu ve inanılmaz sessizdi. tek beğenmediğim tarafı frenleri idi ama o da belki kiralık araç olmasından olabilir. Benim beğendiğim bir araba. Turbosu enjektörleri iyi durumda ise km de orjinalse hayırlı olur inşallah.
belki de kia nın damaklarda en çok tad bırakan arabası oldu ülkemizde. bendede 2005 modeli var ve hala severek kullanıyorum. ekonomi, performans ve konfor hepsi birarada, eğer arabanın durumu iyi ise kaçırmayın
yorumlarınız için teşekkür ederim. anlaşılan aracı bi denemek lazım. araç yetki bayii tarafından satıldığı için bakımları yapılmış ve yeni sahibini beklemekte. dikkat etmem gereken hususlar turbo ve enjektörleri ise onlara özellikle dikkat ederim km orjinal ondan dolayı sıkıntımız yok. sadece daha önce hiç kullanmadığım için dikkat edilmesi gerekenleri bilmek aracı almak için gidildiğinde maça 1-0 önde başlamak gibi birşey olur.. tavsiyeleriniz için teşekkürler
1,5 CRDİ LX Basic HB'i 2 yıldır kullanmaktayım. Donanım olarak en düşük model bir araç. Ancak ben çok memnunum. 1,6 motor daha performanslı ve aranılan motor diye biliyorum. Dikkatli kullanımda sorunsuz. Aracı alırken bana tavsiye edilen sorunsuz dizel motor denilmişti. Muhtemelen serviste kayıtları vardır. Bu kayıtları dikkatlice incelemenizi öneririm. Frenleri konusunda da benim bir şikayetim yok. Emre arkadaşın dikkatinizi çektiği gibi turbo ve enjektörlerinde sorun yoksa alın derim. Fiat konusunda da sizce mahsuru yoksa burada bilgi verirseniz memnun olurum. Ben 2 yıl önce 2. el 20000 TL.ye aldım. Hayırlı alış - verişler.
merhaba bende 2005 1.5 crdi lx aldım alalı 8ay oldu .. konfor olarak çok özelliği yok lakin motor performansı uzun yolda kullanımı ayrıca geniş olması artıları ..şuanda sorunsuz kullanıyorum üst merkez harici önemli bir şikayetim olmadı ama detaylı kontrol ettirin derim
ali bey suan aracın bedeli 24.000 tl den 23.000 tl ye indirdik aracı görmeye gittiğimde 22.000 tl ye zorlayacağım ancak 22.500 e kdr vermeye çalışırım dedi arkadas bakalım işlerimin yoğunluğundan ve bayii nin bana yaklaşık 70 km uzak oluşundan ve bunun üzerine çalışma saatlerinin uyumsuzluğundan aracı ancak cumartesi günü görmeye gidebileceğim.. Bakalım artık hakkımıza hayırlısı olsun umarım herhangi bir şey çıkmaz araç da hemen alıp binmek için de ayrıca heyecanlanıyorum.. Cunku cok arastırdım ve hıc kımsenın bı sıkıntı yaşamadığını gordum ve aracın aldığı övgüler de tabii ki cabası ... Saygılarımla Haklısınız ibrahim bey benim açımdan da aracın yetkili bayii de olması büyük avantaj 101 nokta expertiz raporlu olarak arac satışa çıkarılmış durumda ve bayiigüvencesi ile 30 gün içinde değişim garantili, 6 ay ücretsiz yol yardımlı, çok nokta expertizli, bu da gerçekten araç almak için tatmin edici bayii özellikleri. Ve size sormak istediğim üst merkez derken neyi kastettiniz onu anlayamadım. Saygılar.
Ekonomi,performans,tork,konfor vs.. Kia nın en kaliteli araçlarından biridir. Kesinlıkle tavsiye edilir.
bende alırken 101 nokta kontrolü yaptırmıştım.üst merkezden kastım siz debriyaj pedalına bastığınızda aslında üst merkez pistonunu hareket ettiriyorsunuz oda hidrolik yağına dolayısıyla debriyaj balatasına kadar kumanda etmiş oluyorsunuz.üst merkez içinde aşımna veya contalarıda aşınma olursa işlevi bozuluyor buda size vites geçişlerinde sorunlar yaşatabiliyor ..ufak bir problem gibi gözüksede ilgilenmeziseniz yolda kalırsınız kontrol ettirmekte fayda var
Anlaşılmıştır. Demek ki yarın aracı görmeye gittiğimde bayinin ustasını da bi yanımıza alacağız ve bak bakalım diyeceğiz en kötü ihtimalle ve de bi test sürüşüne çıkacağız dediğim gibi inşallah hiçbir sorunu çıkmaz da bana da bi cerato ya binmek nasip olur. Yarın ki deneyimi sizlerle de paylaşacağım. cümleten hayırlı cumalar dilerim..! Ayrıca dikkat etmem gereken hususu bana tekrar anlattığınız için teşekkür ederim İbrahim bey ilginize teşekkürler.
hatırlatma , test şürüşünde siz kullanın mutlaka geri vitesi deneyin vites geçişlerinde takılma oluyormu diye..bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum ama bakmakta fayda var şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız
ceratonun debriyaj baskı balata değişim zamanı geldi gibi. özel kia servislerinde kaça yaptırırız arkadaşlar?
Adaşım, Harman Kia'yı ara sor bakalım. Yedek parça konusunda da yardımcı olurlar. Stoklarında var. Şaşmaz Sanayiide. Adresi, telefonu netten bulabilirsin. Sonuçtan bigi verirseniz sevinirim Kolay gelsin.