Arkadaşlar 2007 model 150 binde sorento motor soğukken hiçbirşey yok. biraz ısınınca özellikle istanbul trafiğide dur kalk yaparken otomatik vites düşüşlerinde örneğin 2 den bire düşerken ve özellikle tam durma noktasında ya da durduktan sonra ilk hareket ederke arabada bir vuruntu sesi geliyor. Birde araba örneğin 3 vites gösterirken taaki durma noktasına kadar ekranda gene 3 gösteriyor. ve birden 1 e düşüyor . Bu çokönemli değil ama mormallidir. Asıl sorumla ilgisi var mıdır. Sizin araçlarda aynı mı lütfen aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun.Bence Servise göstermenizde fayda var.Problemin teşhisinde aracınızın cihaza bağlanması gerekebilir.
2008 sorento sahibiyim dediğiniz gibi benim aracımda aynı şekilde, sanırım sorentoların özellikleri bu şekilde diye düşünüyorum. Servise gidip sorma imkanınız oldumu? Olduysa bizide bilgilendirin lütfen..
Merhaba Bu konu hakkında sorento konu başlığında bilgi yazmıştık aşağıda kopyaladım. http://www.kiaclubtr.com/threads/sorento-vİtes-geÇİŞ-araliklari.4283/ Eğer sorununuz trıptronık vites kullanımı haricinde D Modunda giderken yaşıyorsanız. acilen şanzıman yağını kontrol ettirmenizde fayda var.