Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 2006 model cerato sahibiyim bilindiği üzre 1.5 litre 102 beygir olan bu aracın tam olarak ne yaktığını tam olarak bilen veya tecrübe etmiş bir arkadaşım varsa lütfen bir bilgi versin şehir içi ve dışı ayırırsa sevinirm ( konuyla alakalı internette bir sürü farklı bilgi var) Hepinize teşekkürler
Saolun Serdar Bey hoşbulduk Açıkçası arabayı yeni aldık benim pek kullanma fırsatım olmadı babam çok yaktığını idda ediyor sizin net bir blginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim
Tamamda kıyaslama için nasıl bir trafiğe girdiğini ve ne kadar yaktığını belirtmeniz gerekir. Aracın kilometresi ne kadar, turbo sağlıklı çalışıyor mu v.s.
2005 Cerato 102@130 hp sahibi olarak şehiriçinde 5.6 - 6 litre arası yakıt tüketiyor , çok dikkatli kullanırsanız ve ağırlıklı tem gibi yolları kullanırsanız 260 tl lik mazot ile 1200 kmyol yapabilirsiniz , yani aracın potansiyeli bu gerisi sizin kullanım stili ve yol şartlarınıza göre değişir ...
Merhaba aramıza hoş geldiniz.Murat ın söylediği rakamlar benim aracım içinde geçerlidir.Şehirler arası yolda 4.0 civarı yakarsınız.Şehir içi ise şehire,kişinin kullanım alışkanlıklarına,mevsime ve yolun iyi ve ya kötü oluşu ile arabanın arıza durumu,bakımlı olup olmamasına göre değişebilir.