Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Kia Cerato Da Dizel Bekleyenler

'Cerato Forum - Club' forumunda Tergener tarafından 8 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

  1. Tergener

    Tergener Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Istanbul
    Merhaba arkadaşlar ve Kia severler. Öncelikle Kia larımıza ait böyle bir forum açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Arada bir Kia Kore sayfasına da bakıyorum. Geçen akşam Forte nin Forte GDI olarak değiştiğini farkettim. Eskiden olduğu gibi seçenekler arasında da Crdi motor yok gözüküyor. Ama işin güzel yanı 1.6 140 hp lik ve 170 nm tork üreten GDI motor ve bunun yanında 6 ileri düz ve yine 6 ileri çift kavramalı yani Vw deki Dsg gibi otomatik şanzumanın eklenmiş olması :a036bj9: Bir de Forte Hb modeli de satışa sunulmuş aynı özelliklerde. Çelik Motor un ve Kore nin elindeki 2010 stokları tükenince yeni Cerato GDI lar gelmeye başlar diye düşünüyorum. Cerato dizel kullanıyor olmama rağmen eşimin de rahat kullanması amacıyla GDI ve 6 ileri otomatik düşünebilirim belki ileriki tarihlerde. Umarım güncel modelle arasında çok büyük fiyat farkları olmaz.
     
  2. Tülin

    Tülin Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    1.136
    Alınan Beğeniler:
    45
    Şehir:
    İstanbul
    aramıza hoşgeldiniz, artık hep birlikte ilerleticez işallah:)
     
  3. Serdar

    Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    2.996
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Aramıza hoşgeldiniz. HMC grup 1.6 GDI motoru Hyundai bacağında Elantra ile Kia bacağında Cerato ile Türkiye pazarına sunacak.
     
  4. attitut1

    attitut1 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    ankara
    ...ewet ewet.... aynı motor ceratoda da war...;) kianın kore sayfasından bakabilirsiniz...;) ve çiftkavramalı şanzuman da eklenmiş...;) acep fiyatları ne olaki.... 40 tl üzeri olur kesin bu teknoloji ile bu tasarım birleşince....;)

    http://forte.kia.co.kr/ bu linkden inceleyebilirsiniz....
     
  5. vivid

    vivid Yeni Üye

    Katılım:
    2 Kasım 2010
    Mesaj:
    2
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    ankara

    cerato'nun koup modeli geldi ve bunlar 2011 modellere dahil diye biliyorum ancak gdi motor yok hala cvvt motor. Acaba gdi motorlu ceratolar kesin gelecek mi ve gelecekse ne zaman bu konular hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
     
  6. mfs

    mfs Sürücü

    Katılım:
    1 Ocak 2011
    Mesaj:
    227
    Alınan Beğeniler:
    8
    Şehir:
    Trabzon
    arkadaşlar boşa çırpınıyorsunuz . hyundai baba istemiyor dizel ceratoyu türkiyede. en azından uzun bir süre bu böyle alacak. taktırın şu arabaya LPG yi ve keyfini sürün.
     
  7. Snaan

    Snaan Yeni Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2011
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    IstanbuL
    bence cerato dizel otomatik olsa 42 liradan satsalar acaip satılır. hatta Avrupada tüm satacaklarını sadece Türkiyede satabilirler :)
     

Bu Sayfayı Paylaş