Herkeze merhaba, 1984 Ankara doğumluyum. Aslen Tokatlıyım, Ankara da yaşıyor ve Sağlık sektöründe Radyoloji cihazları üzerine çalışıyorum. Geçen sene dikkatimi çeken Sportage a baktığımda çok ilgimi çekmişti ancak sadece çok güzel jeep yapmışlar demekle yetinmek zorunda kalmıştım. 2-3 ay kadar önce beni sevindiren o reklamı izlediğimde bu aracın bana uzak olmadığını anladım. Çok severek e biraz da borçlanarak bugün Sportage' ımı teslim aldım. Henüz 50 km. de çiçeği burnunda Beyaz meleğimle keyifli sürüşler yapmayı hedefliyorum. Herkeze kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
sizden mutlusu yoktur şimdi ne güzel ben de keyifli ama dikkatli, kazasız ve kavgasız mutlu mesut günler hatta yıllar geçirmenizi temenni ediyorum bir de tabi borcunuzun bittiği güne de biran önce kavuşmanızı dilerim
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Sportage benimde çok beğendiğim bir modeldi.Alma gücümün çok üstünde olduğu için alamamıştım.Onun yerine rio aldım.Arabamdan da şuan için çok memnunum.Tekrar hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, uzun bir süre iş yoğunluğu nedeni ile foruma girme şansım olmadı, bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..
Aramiza hos geldiniz eminimki memnun kalirsiniz bende 2012 duz paket vardi gecen gittim plus olanla degistirdim kazasiz surusler diliyorum
Sergen Bey siz ikisini de kullandınız, eski ile plus arasında kullanım açısından fark var mı? Bir de stop-start ort tüketimi ne kadar etkiledi?
Sn.Maminci kullanim acisindan herhangi fark yok sadece supervision gostergeler daha luks hissettiriyor stop start tuketimimde hissettirir bir etki yapmadi ortalama yakit diger arabamla ayni
Stop Start özelliğinin burada konusu geçmişken; 1- Tam duracakken öndeki araç hareket etti, ( ne yazık ki birkaçkez yaşadım, sanırım alışmakla alakalı ) gaza bastığınızda çalışmadığı için ufak rahatsızlık yaşıyorum. 2- Araç trafikte durduğunda klima da çalışmıyor, uzun süreli ışıklarda yazın sorun anlamına gelebilir. Çözümü var mı henüz 2 konuyu da tam araştıramadım.
Eğer çalışmakta kararsız davranıyosa sıkıntılı, böyle olmaması gerek bence servise sorun, çünkü benim aracımın (e-hdı DS4) ün stop-startı sorunsuz, stop ettiğinde klima ve diğer sistemler çalışmaya devam ediyo, eğer sistem daha fazla enerjiye ihtiyacı olduğunu algılarsa araç bir süre sonra kendi kendine çalışıp aküyü devreye sokuyor.