Arkadaşlar hemen hemen yurdun hertarafında hissedilen fırtına hepimizi etkiledi Herkese geçmiş olsun Akşam yatarken biraz dikkat lütfen sobaları ve doğalgazı kapatmayı unutmayalım Allahın izniyle her kötü havanın arkasından güzel bir gün gelecektir.
Evet Bizim Mahallede Dükkanların Önündeki Malzemeler Bütün Sokağa Saçıldı Resmen Savaş Alanı Gibi Oldu.
umarım zarar fazla yoktur. bizim buralarda sokak arası olmasına rağmen çok kötüydü (avcılar parseller) dediğim gibi hepimize geçmiş olsun bir şey sorucam. Bulunduğunuz yer neresiydi
Bizim evin önündeki ceviz ağacının dalları da seat Ibiza nın üstüne düşmüş rüzgardan.Ben çok şükür fırtınayı hatırlayıp ağaçsız bölüme çekmiştim arabamı.Komşumun arabasında da fazla bir hasar yok.pasta cila iş görür.
Geçmiş Olsun Bizim Buralarda Da Çatılar + Antenler + Klimalar Uçtu Allahtan Cana Bişey Gelmedi Bugün Daha Fenasinı Bekliyorlar
Vallahi canımın bir tarafı sokakta kalıyor.Elimden gelse salonun içine kadar sokacam aracımı Ya da bir gün garajlı bir ev alıcam.
herhalde bekarsınız evli olunca yenge hanım izin vermez diye düşünüyorum garajlı bir ev daha mantıklı saygılar