merhaba herkese; 2005 otomati cerato(benzin-lpg) aracım sabahları ilk çalıştırmada stop ediyor, yaz dönemi bu ikinci çalıştırmada düzeliyordu ama bugün mesela 5-6 kez üst üste stop etti. lpg ile bir ilişkisi yok sanıyorum çünkü benzinde çalışıyor sonuçta araç. netten araştırdığım kadarıyla genel kanı enjektörler. acaba başına böyle bir şey gelen var mı aranızda? varsa nasıl çözüldü? bu arada, arabayı her gün değil 3-5 günde bir çalıştırıyorum.
Merhaba, lpg ile alakali olabilir, hatalo lpg ayari benzin parametrelerini bozabiliyor. Aki kutup basini sabah 10dakika sokulu birakin, sonra takip deneyin. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.hyundaiclubtr.com/index.php?posts/656523 MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim, lpg takanla görüştüm, getir bi bakalım, bizden olabilir dediler. öğleden sonra götüreceğim. eğer bizden değilse boğaz kelebeğidir demeyi de ihmal etmedi. bakalım umarım çözerler.
evet, götürdüm aracı. bilgisayara bağladılar, filtre ve boğaz kelebeli çok kirliymiş temizlediler. filtre değişti, 10bin bakımı da yapıldı, 100 tl'ye maloldu. düzeldi gözüküyor bakalım.