Merhabalar, Arkadaşlar aracimi henüz yikatmadim. 1 haftalık daha... Sizce ne tür bir uygulama yapmalıyım? - Yıkamaya mi vereyim? - Petrolde köpük ve su mu? - Kendim kovayla mı yikayayim? Teşekkürler şimdiden...
Arabaya yeni doğan bebek muamelesi yapmayın. Verin yıkamacıya yıkatın. Ununtmayın " Sakınan göze çöp batar"
Bi kova kopuklu bi kovada kopuksuz su isini gorur... sonucta bizle bir yasamiyacak bugun var yarin yok
Petrolde yıkatma dışında diğer 2 seçeneği de kullanabilirsiniz.Kendiniz yıkayacaksanız kaliteli ürünler ve nötr bir oto şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler bilgiler için.. Cilali bir oto sampuani ve mikrofiber bezle yikadim bugün... Yorucu olmakla birlikte oldukça keyifliydi... Icime sinmesi de cabası.. Biraz daha zaman sonra yikamaciya verebilirim
imkan varsa işi bilen bir yerde boya düzeltip koruyama aldırabilirsin. bayide sürekli gelişi güzel kuru tozlu silindiği için çok çizik oluyor inşallah çok beklememiştir. Ardından bütçe dahilinde seramik koruma yada sentetik waxlar ile korunabilir. Bu iş biraz derin mevzu içine girince hastalık gibi çeker seni. Ama en basiti söylemem gerekirse petrol köpükleri tamamiyle kostikdir. Yıkamacılarda güvendiğin bir yer olmalı. Kendim uğraşırım dersen çift kova tekniğini araştır.
Teşekkürler arkadaşlar, Evet fırçadan oldukça uzak duruyorum ancak yıkama yerleri ile ilgili daha önce tecrübem olmadığından kovayla ve mikrofiber oto temizleme beziyle yıkadım. Yorucu olması dışında bir problem yok şimdilik Tahminim zaman geçtikçe yıkamacılara teslim edeceğim.
Araçların en çok çizildiği aşama yıkamadır.Yıkayıp geçin diyenler olmuşta. Araba insanın kıyafeti gibi ne kadar temiz olursa o kadar zevk alıyor bence. Kaliteli bir şampuan , yıkama eldiveni ve bez ile ayrıca kendinizinde yapabileceği boya koruma ile hem parlak hem de az çizilmiş bir aracınız olur.
İyi Akşamlar. Forumumuz ürün satış sitesi değildir.Ürün satışı yapamazsınız.Reklam ise ücretlidir.Koşulları görüşmek üzere Forum yetkilisi @Serdar Bey'e PM atabilirsiniz. Mesajınız düzenlenmiştir.