herkese selam. 1.4 crdi rio fancy almaya niyetlendim fakat piyasası hakkında bilgim yok. Bir araç buldum 2012 80binde 3bin hasar kaydı var sol kapı sacı değişmiş arka kapı lokal boya servis bakımlı ilk sahibinden. Sizce ederi nedir arkadaşlar?
Forum kurallarımız gereği tanışma bölümünde kendinizi tanıtıp , forum kurallarımıza göz gezdirmenizi rica ediyoruz ..
Orayı atlamışım ben. Mersin'de yaşıyorum. İsmim Ergün. 2 aydır araç bakıyorum fakat şişik piyasada istediğimi bulamadım. Rio mantıklı geldi fakat onunda piyasasını bilmiyorum. Onun için bu siteyi buldum. Biraz konuları gezindim fikir edinmek açısından fakat fiyat konusunda emin olamıyorum. Yakın zamanda araç alan arkadaş varsa özelden yada burdan fiyat bilgilendirmesi yapabilirse çok sevinirim.
Ergün Bey selam. Ben de mersindeyim 2016 rio 1.25 cvvt kullanıcısıyım. Dizel için bişey diyemem ama yakıtı çok da ekonomik değil bilgin olsun. Arkadaşımda 2016 dizel var comfort paket yetkili bayiden 2 ay önce 6binde 43.000 e aldı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dizel de yakıt cimrisi tüketim değerleri gayet güzel. 2016 model 6bin km de ve 43bin tl'ye mi aldı ? bence çok çok iyi fiyat bir hasarı kusuru var mıydı ?
herkese merhaba, ben 1,5 sene önce 45.000 TL'ye aldım 2014 26.000 km de fancy dizel. aracın şu an ki fiyatı da bu civarlarda. 55.000 km oldu. yine hemen hemen aynı fiyata falan satarım diye düşünüyorum. yakıt olarak şöyle demek lazım. piyasadaki diğer 1.3 ve 1.4 dizel manuel araçlara göre biraz fazla yaktığı doğru. sebebi, ağırlığı, lastik ebatları falandır. ancak bütçe sarsacak kadar olduğunu düşünmüyorum (herkesin bütçesine de saygım var tabi) . fakat işin asıl kısmı özellikle fancy modellerin, bahsettiğim piyasadaki diğer 1.3 ve 1.4 motor dizel araçlardan donanım olarak üstün olması yakıt olayını 2. plana atıyor. ben memnumun, çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı. sizler için de hayırlısı olsun. saygılarımla
Merhaba. Geçen ay aldım bende.kia rio 1.25 CVVT 2014 model 16400 km de. 2015 trafik çıkışlı. 39.500 tl ye aldım. Yakıt şuan ortalama 40 ile 45 kuruş arasında yakmakta. Yakıt fazla fakat donanım ve konforu paha biçilmez. Çok yorarsa yakıt konusunda en kötü lpg taktıracağım. Kardeşimdede var aynı araçtan. Geçen hafta lpg taktırdı. 22 kuruş civarında yakmakta şuan araç.
Merhaba taylan hocam. Yakıt konusunda dediğiniz gibi hacmine göre fazla yaktığını duydum. O fiyat gerçekten çok iyi araç hasar kayıtlı olabilir mi acaba? Hocam dizel rio 1160 kilo sanırım. Bence ağırlığı gayet yerinde. Lastikte bir etken tabi fakat bana kalırsa motorun geneliyle alakalı bir durum. Yakıtı dediğiniz gibi muadillerine göre fazla yakıyormuş. Beni de donanımları cezbetti hocam kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Bence lpg taktırmanız cebinizin yararına. Çok fazla km yapmıyorsanız tabi. Bence mukayese edin ikisini ona göre taktırın derim.
ağırlık ile mukayese ederken aklıma niyeyse fiesta, corsa geliyor. onlardan 100 kg falan fazla. ama dediğiniz gibi ağırlık bence de normal. hatta biraz ağır olması iyidir =) aynen; yakıt, motor karakteri ile alakalı. herkese kazasız belasız sürüşler...
Bugün bakkala tesadüf bir firmanın aracı geldi baz donanımlı aracı ufak bir inceleme şansım oldu. İçi gayet ferah ve geniş. Yalnız ortalama tüketimine baktım 10.1'di