selamlar kia sportage 2015 concept pluslarda bildimiz üzere ön park sensörü yok. Ön park sensoru taktırabılırmıyım ve işlevi nasıl oluyor 2014 lerde birebir orjinali gibi olabilir mi ? varsa link alabılırmıyım ? servisler yapar mı Aracımda navıgasyon mevcut arka park kamerasınıda dırek navıgasyona servıse baglatmıştım , ön park sensöru ve kamerasınıda taktırmaya nıyetlendım yardımlarınızı beklıyorum
Ön park sensörü çok güzel bir donanım. İyiki zamanında plus almışım ama iyiki o zaman full donanım oymuş. Premium çıktı mertlik bozuldu. Keşke 4 taraftan gösteren kamera sistemi olsaydı daha iyi olurdu. Tabi böyle şeyler sonradan takılıyor ama hiçbirşey orjinalı gibi olmaz. Ebay ve ali de kesinlikle vardır.
teşekkür ederım . Birde servise danışacağım , ön park sensörü şart. Hele bu araçta çok şart. Arkadaşımda nıssan quasqai 2014 full war. Çevre görüş sistemi var navigasyonunda müthiş bişi.
Bende ön park sensörü taktırmayı düşünüyorum fakat teyibe değilde sadece ses olarak istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama olsa güzel olacak Acaba normal park sensörü alsam geri vites için satılanlardan, elektriği direkt alsam ön tampona taksam hiç susmaz ama değil mi
Servise bir dönem sormuştum ön park sensörü takabilirmiyiz diye. Komple sistemin yenileneceğini söylediler.Düğme yerinin değişmesi gerektiğini kısacası astarı yüzünden pahalıya gelir dediler. Bende sanayiden uygun fiyatlı ön park sensörü takdırdım.Hem görüntülü hem sesli hem de metre göstergeli.Sesini kapattım.Çünkü önünde gördüğü herşeye ötüyor.Götergedeki ışıklar ve metraj sayesinde gayet işe yarıyor.Göstergeyi de dikiz aynasının üzeride takdırdım. Tavandan kaplo beslemelerini geçirdiğim için en ufak bir kablo dışarda kalmadı.Gayet orjinal oldu.
Yol bilgisayari ekranina montaj istersen tum sistemi yeniden yapilandiriyorlar iscilik ve malzeme pahali ama estetik ve guvenilirliik amac ise tabir yerinde ise pamuk eller cebe diyebilirsiniz 500-750 tl arasi Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi