Gittiğiniz yolda motor ısınmaz bile,haliyle yakıtın düşmemesi çok normal.Kısa mesafede bence kullanmayın iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Size bu konu ile alakali yazmistim.trip dugmesine basin tum olcumleri sifirlayin.sadece max gideceginiz yolu sifirlayamazsiniz.arac depodaki yakita gore otomatik belirliyo GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sercan Bey o kadar yol için kullanmayın diyorsunuz haklısınız ama derse yetişmek için ya dolmuşa binecem ya da arabama binecem.Başka çarem yok.Tüm arkadaşlara vermiş oldukları bilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ederim.Selam ve saygılar sunarım.
Arkadaşlar Merhaba; En son uzun yolda 2011 model Kia Rio dizel sedan ile şöfor + 3 yolcu bagaj ful dolu 110-130 km/h ortalama hızla 575 Km yolu 120 TL'ye kat ettim. Km'de 0,21.-TL yaktı.
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın,sadece kısa mesafede düşeceğini beklemediğimden öyle bir ifade kullandım iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sercan bey araçta kış lastikleri vardı değiştirdim şu anda 7.1 seviyelerinde normal değerlere geldi sanırım hala fazlamı yoksa ?
Bence normalin çok az üzerinde ama Türkiye şartlarında bu fiyatlarla böyle yakması da normal.. Benim aracım yazılımlı onuda belirtmek isterim tekrar iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Size durumu anlatım.Mecburen değerler yüksekte olsa arabaya binmek zorundayım.Hem okula derse yetişmek için hem de rahatsızlığımdan dolayı dolmuşa,trene,vapura binemiyorum.Sadece kendi kullandığım arabaya binebiliyorum.Bu yüzden kendi arabamı kullanıyorum.Yinede size teşekkür ederim.
Çok özürdilerim yanlış anlaşıldıysam. Rahatsızlığınız oldugundan dolayı oldugunu bilmiyordum kusura bakmayın lütfen
Kisa mesafede degerler benzinli dizel her zaman yuksek cikar bu arada rahatsizliginiza uzuldum acikcasi umarim iyilesirsiniz gercektende allah sabredenlerle beraberdir.
Hastanede yapılan tahlillerde beyine giden kanın debisi düşükmüş bu da bende rahatsızlık yapıyor o yüzden hareket eden şeylere karşı duyarlılığım var,Bu yüzden kendi kullandığım araçla seyahat etmek zorundayım.Anlatmamın nedeni sizleri üzmek değil sadece nedenini açıklamak için yazıyorum.Tüm arkadaşlara duyarlıklarından dolayı teşekkür eder,selam ve saygılar sunarım.
Çok geçmiş olsun. Babamda da benzer rahatsızlık var. Çok iyi anlıyorum sizi iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar KIA RIO FANCY 1.4 crdi 2013 hb aracım ; 515 km yol yaptım ve toplam tabi hepsi istanbul içi trafik olduğu zaman 150 tl lık mazot aldım mazot lt fiyatı 4,35 tl ama ben baro kartım olduğu için 4,28 tl den aldım.