Herkese merhabalar, 2012 model Rio Fancy Dizel aracımın farlarında yaklaşık 2 sene sonra içeriden kılcal çatlaklar meydana gelmeye başladı. Pazartesi günü İzmir Kia Mercanlar'dan Süleyman Bey'e durumu ilettim ve kendisi fotoğraf çekip durumu rapor etti. 2 gün sonra yeni farlarım gelmişti bile. Garanti kapsamında iki farında ücretsiz değişimi yapıldı. Süratli hizmet ve ilgi için Mercanlar'a ve Süleyman Bey'e teşekkür ederim. Aynı problemle karşılaşan arkadaşlar olursa diye bilgilendirmek istedim. Saygılarımla.
Harika bir olay servisin bu kadar kolay cevap vermesi Gule gule kullanın HUAWEI Y320-U10 cihazımdan gönderildi
Mercanlar gibi bir yer hemen takmasi normal sizde de bi hata olmadigina gore hemen halledilmesi gayet normal birsey bence HTC One cihazımdan gönderildi
Paylaşımınız için teşekkür ederim.Servislerimizle ilgili böyle güzel şeyler duyunca ve üyelerimizin memnuniyetini okuyunca sanki o iş benim arabama yapılmış gibi seviniyorum.Hızlı reaksiyon için Servisimize ve ÇM a teşekkür ederiz. Bizimle paylaştığınız için siz de teşekkür ederiz. Far çatlama olayı yeni ceed dede olmuştu.Bir üyemiz buradan yazmıştı. Hayırlı olsun.
farların fotoğrafı varsa görmek isterim. acaba bizim araçta da öyle bir sorun var mıdır hiç dikkat etmemiştim farlara
Teşekkür ederim Hakan Bey. Zaten ben de bir üyemizin ceed olayla ilgili yazmasını referans almıştım. Forum bu anlamda adeta bir okul gibi. Saygılar.
Ahmet Bey, fotoğraflarda görünmüyor bile. Bir farda iki tane, digerinde ise bir tane vardı. 2-3 cm'lik çizik gibi duruyor ve dışarıdan tırnağa takılmıyor. Özellikle ikisinin de degismesi iyi oldu çünkü görünüm bakımından yeni ve eski farlar birbirinden bariz ayrılıyor.
Mercanlar gerçekten iyi bir servis.Bende süleyman Bey ile tanışmıştım ilgi ve karşılaması çok iyiydi.Yapılan işçilikten de gayet memnun kalmıştım
Heh benim sorun bunu okuduğum iyi oldu teşekkürler Bende farın üst katman verniği (heralde yanılmıyorsam) atmaya başladı bayadır var bu sorun ama götürüp sormadım malesef kafamı kurcalıyodu gerçi ama okul dolayısıyla ilgilenemedim. Bi sorum olcak şimdi : Benim araç 2 yaşını doldurdu ocak 18 de. Ben servise gitsem garantiden bu işi hallettirebilirmiyim yine ? İnşallah yaptırabiliyorumdur Bide ilk günden beri buğu sorunuda var sürekli buğu yapıyo ilk başlarda fazla önemsemiyodum ama hala sorun devam ediyo onu da söylemiş olurum gittiğimde. Ama bi cevaplarınızı almam lazım önce iPhone'dan Tapatalk aracılığıyla gönderildi
İnşallah halledersiniz ancak bildiğim kadarıyla bu tür aksamlar 2 yıl garanti kapsamında. Benimkinin dolmasına 2 ay kala yaptırmış oldum. Kolaylıklar.
değişse bile anladığım kadarıyla bi üretim hatası var. aynı parça takılınca 1.5 sene sonra aynı problemle gene karşılaşıcaksınız. plastix kullanmayi denedinizmi?
Aynen işte bu 2 yıl garantide yapılıyo diye biliyorum bende ondan sordum kaçırdık keşke gitseymişim üşenmeyip
Engin bi yoklama çekmekte fayda var bence de bi git sadece sıkıntını söyle garanti vb açma konuyu GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok yok denicem abi bunu ama bu ara olmaz yine işte Edirne deyim dün geldim. Ah şu okul olmasa zaten arabayla hiç ilgilenemiyorum yapıcaklarım vardı hep kaldı... Dönücem araba için ufak bi eziğim vardı Autokıng e gidicem bide ses sistemini tamamladım ama montaj yaptıramadım onları halledicem o ara servise de götürcem inş denicem şansımı bakalım hayırlısı bahsetmem zaten garantiden bakalım