Arkadaşlar merhaba; Bende 1-2 haftadır araba almaya karar vermiştim o model bu model derken son ve kesin olarak ceratoya karar verdim. Bütçem 21-24 arası. Siteyi baya bir karıştırdım. Tavsiyeleri kullanımı yakıt tüketimi v.s. okudum. Okudukçada iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Sonuç olarak cumadan beri araştırma yapıyorum. Dizel mi benzinli mi olsun açıkcası tam karar veremedim. Derken bugün şu modeli buldum henüz fotoları konmamış fakat sahibiyle görüştüm. Tüm bakımlarının serviste yapıldığını tek sorununun motorsiklet çarpması sonucu çamurlukta çizikler ve farda kırılma olduğunu söyledi. Onun haricinde bir problem olmadığını pazarlıkta yapabileceğini belirtti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yitli-orjinal-dizel-cok-temiz-148683539/detay 1.5 ex ile 1.6 arasında motor ve beygir haricinde ne gibi bir fark vardır. Bu modeli tavsiye edermisiniz? Adana'da bir yakınım var nasipse gidip bugün yada yarın araca bakacak. Bu arada bende Ankara'da yaşıyorum.
Aramıza hosgeldınız öncelıkle,Arabayı yetkılı servıste dyno ve mekanık kontrollerını muhakkak yaptırın (resimler yok)ve turboya baktırın !!! 1,5Lt CRDİ 102Hp ve 220 Nm torklu, 1,6Lt ise 115Hp ve 240Nm torkludur.Ayrıca 1,5CRDİ lerde normal turbo,1,6 larda vgt turbo vardır
Hoş geldiniz Abdullah Bey. Bence iyi bir seçim. Ancak servis bakımlı diyorlarsa mutlaka servis kayıtlarını ve Trameri kontrol ettirin. Kilometresi 2006 model araba için fena değil. 1,5 mu, 1,6 mı derseniz sizin arabadan beklentinize bağlı. Elbetteki 1,6 Cerato daha güçlü. arada yanlış bilmiyorsam 13 hp güç farkı var. Ben de 1,5 dizel var. 102 hp benim beklentilerimi karşılıyor. Yakıt olarak da bakımlı bir 1,5 CRDİ daha cimri daha az yakar. Yaz mevsiminde sakin bir seyirde 100 km. de 4 litrenin altına çok düştüm. MTV 'de de daha avantajlı..
teşekkür ederim hoşbulduk. evet servise göstereceğim mutlaka arabayı. fotoğraflarada bakacağım yarın atacakmış arkadaş. Hoşbulduk ... Tabi hepsine baktıracağım. Birde 1,5 ex ile 1,6 ex arasında döşeme dizayn klima v.s. bir fark varmı? 1,6 ex comfort modeli var 1,5 ex te comfort yok zannedersem. Birde fiyat olarak 24.000 nasıl biraz yüksek gibi geldi.
Merhaba.Aramıza hoş geldiniz.Seçiminiz gayet güzel.Ben 8 yıldır cerato kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada Sercan 1.5 lerin turboları da düz değil, 1.6 lar gibi değişken geometrilidir.