Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yedek lastik

Discussion in 'EV3 Forum - Club' started by spider, Jul 25, 2025 at 7:18 AM.

  1. spider

    spider Sürücü

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    60
    Likes Received:
    4
    Location:
    ANkara
    Arkadaşlar merhaba,

    Malumunuz bir çok firma yeni araçlarda yedek lastik koymuyor artık. Lastik tamir kitinin yeterli olacağını söylüyorlar. Maliyet düşürmek için bir kalem daha.

    Garantici biri olarak bu durum beni rahatsız ediyor. EV3 de de yedek lastik yok. Piyasayı araştırdım ve Ankara'da aşağıda iletişim bilgilerini vereceğim Ferat ustayı buldum. Dün dükkanına gidip hoş sohbet eşliğinde yedek lastiğimi aldım. Araca takıp denedik ve bagaja yerleşimini yaptık. Kriko setini de aynı dükkandan aldım. Kendimi daha güvende hissediyorum, artık uzun yola çıkabilirim :)

    Ferat ustanın oldukça geniş bir deposu var. Şehir dışına da gönderiyor diye anladım. Eğer ihtiyacınız varsa konuşmanızı tavsiyeye ederim. Aradığınızda bende de selam söylersiniz(yunus) :)

    T&T Oto Aksesuar
    Ferat Çemerez
    0538 730 03 36

    Sağlıcakla kalın.
     
    Serdar likes this.

Share This Page