Bakın açıklamasında ne yazıyor ; "Orjinal xenonlu gelen araçların balast teknolojisi ile birebir aynı teknolojide üretilmiştir. " Bu ürünü araştırın daha ucuz bulabilirseniz alın aksi takdirde 100-150 tL'lik xenonlar ile uğraşırsınız.Tabi son söz sizin.
Cyclone marka xenon kitim var ama takamiyoruz riolarin ampul sabitleme clips olayi cok degisik taktiran arkadaslar varsa yardimlarinizi bekliyorum SGH-T989 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba.Ampullerin kodu nedir?h1 h7? Mümkünse kitin ve sabitleme yayının fotoğraflarını çekebilir misiniz?
bir şekilde xenon ampulunu sabitledik xenon la ilgili yalnız şöyle bir sıkıntım söz konusu şu anda gündüz led farlarımdan sağ taraftaki farları açtığım vakit ışığı azalmıyor hep aynı yanıyor yalnız soldaki düzgün çalışıyor birde.mp3 dinlerken farları açarsam reading diyor ve müzik kaldığı yerden devam ediyor neden böyle sorunlar oldu bilmiyorum sonra xenon elektriklerini kestim teyp düzeliyor ancak sağ taraftaki gündüz farım yine çok kuvvetli ışık veriyor bu arada 8000k taktırdım araçta çok güzel durdu çok dikkat çekiyor ve yolu çok iyi aydınlatıyor.
Hayırlı olsun sporty m olsa hiç durmaz xenon taktırırdım güzel bi tercih Güle güle kullanın.. Bu sorunlar hakkında forumda bilgi sahibi olanlar cevap vericektir ama iyi bi elektrikçiye yada servise gösterin eminim bi çözümü vardır Birde fotoğraf eklerseniz iyi olur örnek teşkil eder yaptırıcaklara iPhone'dan Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Walla bugun y.koyden donerken bir ibiza cupra bide 320 dizel onume kirip durdular araca cok garip bakiyorlar ama sislerede birsey yapmak lazim bu isin sonu yok gibi gozukuyor hayirlisi kisa zamanda fotolari ekliycem ancak resim cekerken xeno lar cok parliyor telefon aptallasiyor ona bir.cozum buliyim ekliycem SGH-T989 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Balastlar dijital ve canbus arıza ışığı yakmama özelliği olmadığından kaynaklanıyor maalesef o olaylar. Rio için hiçbir yerde denk gelmedim ancak başka markalarda bu tarz araç beyni ile uyumsuz olan balastlar başka ve daha ciddi sıkıntılara yol açmışlar.Daha başka garip olaylarla karşılaşırsanız temkinli olun bence. Balastları ayrı devre ve kontrol kutusu ile akü kutup başlarına mı bağladınız?
Hayırlı olsun güle güle kullanın resimleri merakla bekliyorum:thumbup: GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi