Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

reno latitude

Discussion in 'Sohbet' started by cer.fire, Jun 9, 2012.

  1. cer.fire

    cer.fire Usta Sürücü

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    878
    Likes Received:
    41
    Location:
    ankara
    Gerçek Ad-Soyad:
    ömer oktar
    Araç Modeli:
    kia ceed sw crdi (2005 kia cerato crdi)
    perşembe cuma günleri bir görev için istanbuldaydık. burda ulaşım için 2006 sorento ve reno latittude tahsis edilmişti. sorento 2006 model olmasına rağmen tok ve diri geldi. 110.000 km de olmasına rağmen hiçbir sorun yaşatmamış , çekişide gayet iyi. latitude gelince makam arabası gibi yapmışlar ama 1,5 dizel motor o kasayı kaldırmıyor ayrıca klima çok gürültülü çalışıyordu ve iç mekanı bir türlü soğutamadı gitti:thumbdown:. iç mekan kaliteside vasattı çekişide sorentodan kötüydü. hernekadar sorentoyla latitude farklı arabalar olsada , kia nın daha kaliteli arabalar ürettiğini birkez daha anladım. :)
     
  2. ERSİN

    ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    3,056
    Likes Received:
    229
    Location:
    Ordu-Ünye
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Sorentodaki O Kalp Mühendislik Harikasıdır :D
    2.5 CRDİ
     
  3. maminci

    maminci Ralli Pilotu

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Messages:
    1,494
    Likes Received:
    10
    Location:
    Malatya
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet Aminci
    Araç Modeli:
    Toyota corolla
    İlk çıktığı günden beri sevemedim latitudu, tasarım büyütülmüş clio gibi, özgün değil. O motoru o kasayı taşımayacağı da ortada.

    Klima deyince banim aklıma sponun kliması geliyo, sessizliği ve performansıyla gördüğüm en mükemmel klimaydı.
     
  4. Alicanım

    Alicanım

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    438
    Likes Received:
    14
    Location:
    Kocaeli
    Rio'yu almadan önce bir çok markanın araştırmasını yapmıştım.Daciayı alırken latitude ve megana da bakmıştım.Hiç hoşuma gitmemişlerdi.Megan benzinlinin fiyatı geçen yıl 49bin 100 TL Latitudenin fiyatıda 83000 gibi uçuk fiyattı.Clionunda fiyatı benzersizdi.Hatırladığım kadarıyla benzinlisi 43000 gibi bir fiyatı vardı.Diğerlerini yazmama gerek yok.Bu kadar uçuk fiyatlara rağmen bizim insanımız nedense bunları tercih ediyor.Anlamış değilim.Donanım özelliklerine görede fiyatları katlanıyor.Tam donanımlı reno araçlarından birini almak için bir ev parası kadar para ödemeniz gerekiyor.Ne diyelim millette para çok galiba?
     
  5. cer.fire

    cer.fire Usta Sürücü

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    878
    Likes Received:
    41
    Location:
    ankara
    Gerçek Ad-Soyad:
    ömer oktar
    Araç Modeli:
    kia ceed sw crdi (2005 kia cerato crdi)
    dediğniz gibi araba büyük sanki makam arabası gibi ama kalitede fluence dan çok bir fazlası yok. sorento 2006 model olmasına rağmen herşeyiyle çok daha kaliteli. reno amerikada 1 araba bile satamazken ,kia nın amerikada her ay 50.000 araba satmasına şaşmamak lazım ama gelde bunu renoculara anlat:)

    sorentonun otomatik vites ve 2,5 dizel motoru kusursuz çalışıyordu. ben genelde hep sorentoda seyahat ettim ve kia yı bir kez daha taktir ettim:thumbup1:
     

Share This Page