2013 1.4 Fancy sedan aracım var. 2004 yılında askerde roket ve law silahı atışları sonucunda kulaklarımda geçmeyen bir çınlama oluştu. Tedavi malesef şimdilik yok. Tiz sesleri duyamıyorum. Mesela saat alarmını duyamıyorum. Çok ender zamanlarda arabanın park sensörünün sesini duyabiliyorum. Çanakkale de kia servisi vs yok. Park sensörü orjinal sanırım. Açma kapama gibi bir düğmesi yok. Ayarlanabilecek herhangi bir yer bulamadım. Bu konuda ne yapabilirim.
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Cenmax görüntülü park sensörleri var deneyebilirsiniz. Küçük ekrandan kalan mesafeyi Cm olarak gösteriyor.
Geçmiş olsun.Aracın kendi yazılımından servis yolu ile belki arttırılabilir.Şayet yazılımdan yapılmaz ise uygun bir hoparlör eklenerek sesi arttırabilirsiniz.
Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Bence ekstra bir buzzer (hoparlör) takılarak park sensörünün sesi arttırılabilir. Yada araçta mevcut olan buzzer sizin kulak hizanıza alınabilir. Aklıma bunlar geldi benimde.