Teşekkürler Klasorleri değiştirdim lisansli haritalar bulunamadı uyarisi verdi ve navigasyonu acmadi. Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Navigasyonu biraz kurcaladım ve ayarlarını bozdum galiba. Navigasyonu açınca Previous instance of İGO 8 has not finished exiting yet.please try again in a few seconds or soft-reset your device. diye yazı çıkıyordum. Fabrika ayarı vardı orayı tıkladım sonra ise Navigasyona girince Harita Bulunamadı diye uyarı veriyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
yok yapmıyor. Aycı cihazın MicroSd adaptörü var ama sd kartı yok....(bunu bizmi alıyoruz yoksa içinden çıkmasını gerekiyordu?)
Bazı başka ürünlerde aslında hediye edebiliyorlar.Ancak normalde boş olması gerekiyor.Yani kartı biz alıyoruz.
tamam. kartı alayım ben hemen. peki kartın içine hangi dosyaları atmam lazım. yükleyebileceğim adres varmı ?
Yüklenecek adres yabancı sitelerde var dı diye hatırlıyorum.Ancak bu konu içeriğini incelediim halde bulamadım.Ancak var olan kartı güncellemeyi bu konunun baş sayfalarında görebilirsiniz.http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?3246-necvox-soruları/page2 Burada PDF olarak İsmail Dikmen kardeşimizin paylaşımı var.Sadece güncelleme değil de belki sıfırdan yükleme de yapılabiliyordur.
arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.tanışma bölümünde belirtmiştim.şu aralar navigasyon cihazı taktırmayı düşünüyorum. android mi windows işletim sistemlerinde hangisi mantıklı yada daha sorunsuz kullanılabilir.şu an necvox dvn-p 1099 platinum cihazi ile ilgileniyorum.bu cihazı kullanan varmı.yeni bir cihaz.kullanan var ise bilgi verirse sevinirim.
İşlemci hızı,ram i ve çekirdek sayısına bakarsanız hangisi daha iyi ise onu alın bence. Ben android multimedya kullanıyorum ve şahsen memnunum.Onu tavsiye edebilirim.
ismaildikmen abi sizlerin paylaşımları çok güzel. bende de aldığımda necvox vardı. konuları daha detaylı okuyacağım güncelleme bilgisi için teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar, benim KİA' da Necvox DVA9820 var. Ekrana biraz güneş ışığı geldi mi hiç bir şey görünmüyor. Bu sorun herkeste var mı yoksa benim ayarlardan mı? Bir de cihaz çalışırken küçücük bir saat var kapalıyken o da görünmüyor. Kapalıyken ekranda saat gösterme ayarı gibi bir şey var mı?
arkadaşlar merhaba bende araca necvox takdırdı. 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel. Torpidoya bir ipad kablosu bırakmışlar sorum şu ipad bağlayınca ne oluyor? Ayrıca ben android kullanıyorum kablo dönüştürücü varmı? Varsa ismi nediye geçiyor öneri verirmisniz. Son olarak ses ayarlarında araç arka sesi diye bir ayar var bu ayar ne işe yarar? Tşkler
Sorularinizi fotograf ile guncellerseniz seviniriz. Ornegin ipad baglantisi derken usb ve aux baglanti noktalarindan mi bahsediyorsunuz. Muhtemel 8 inclik yeni bir model cikarmislar. Toyota lar ile ayni sanirsam Onlarda da 8 lik necvox var.
Arkadaşlar ceed aracımda necvox var, pop(ekran bölme) yaptığımda geri görüş kamera görüntüsü ekrana geliyordu, biraz karıştırdım şimdi geri görüş kamera görüntüsünü ekran bölme kısmına bir türlü ayarlayamıyorum, boş bölüme dokunuyorum ama seçenekler arasında geri görüş kamera seçeneği yok bulamıyorum. Bilgisi olan var mı? teşekkürler.