Bilgisayarina vdownloader programini yukluyorsun.sonrasinda yukleyecegin video ismini aratiyorsun muhtemelen youtube da buluyo indirme seklini vcd-pal yapiyorsun.once indiriyor sonrasinda convert ediyor. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cihaz sadece sportegler için mi,riolara takılmıyor mu?Riosuna taktıran arkadaş var mı?Kaç liraya mal olmuş,bu konuda bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
Umtaniye de atakan elektronik var spotcu ondan ucuz satan gormedim sahibindende magazasi var GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koredeki orjinal gps ler cok hizli islemcileri cif cekirdekli galiba.benim gps tusa basiyom zar zor yaziyo agar calisiyo GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıda da yazdım ama hiç kimse bu konuda açıklayıcı bilgi yazmadı.Bu necvox cihazı riolarada takılıyor mu?Takılıyorsa fiyatı ne kadardır?
Ben cinden multimedia yi siparis ederken satici 120 usd fark vererek cok daha hizli islemci takabilecegini soylemisti ben itibar etmedim.gerek yok dedim.simdi pismanim. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba saygı değer kiaclub ailesi. Necvox bir cihaz için forumdan bir abimiz ile el sıkıştım. İyi yönlerini, kötü yönlerini yaşadıgınız sıkıntıları genel olarak bahseder misiniz? teşekkür ederim. [*]Dipnot: Yazılan iyi veya kötü görüşleriniz neticeyi etkilemeyecektir, çünkü söz verdim cihaz için aldım sayılır. Sadece almış oldugum cihaz hakkında bilgi edinmek istiyorum saygılar.
okudum ama istediğim bilgileri göremedim, ekran bir süre sonra donma yapıyor mu dokunmatıgının hassaslıgı nedir ? ekran ışıgı kısılıyor mu vs vs.
Ben 1.5 senedir kullanıyorum... dokunmatiği gayet iyi ama süper değil...donma, takılma, ekran kararması gibi birşey söz konusu değil. Kilitlenme yapmıyor, mavi ekran karşına hiç çıkmıyor. Ben bunları yaşamadım. istersen ekranı kapatabiliyorsun, ekrana dokunduğunda açılıyor. Bana göre tek dezavantajı parlama yapması. Açılış lego değişikliği yapılabiliyor.