Böyle birşeyler yapmak lazım. ben severim aracımdaki logo duruyor. tek plakayı 30tl ye zaten yapıyorlar önemli olan biraz daha indirim sağlamak. biz şablonu oluştururuz. isteyen netden alır. böylelikle kimse mağdur olmamış olur. katılımın çok olmayacağının farkındayım. benim amacım teklif isterken ciddiye alınmak
Ilginiz icin tesekkur ederim. Birseyler yaparak forumumuzu daha da guzel yerlere getirmek istiyoruz. Oncelikle fiyatlari görüp sonradan liste yapmaya baslariz. Ama tek tip ile normal istege bagli yapilanlar arasinda bence en az 10 lira oynamasi lazim. Bize tek tip diye ozel plaka parasi almasinlar.
Burdan deniz kardesime de soyluyorum. Normalde denizin istege bagli pleksi plakalik 60 lira. Ama ondan daha da dusmesini bekliyoruz. Tabi kaliteyi düşürmeden.
Fiyat gayet iyi Mustafa bey,ama katılım sayısı o kadar olurmu?? iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sayı az olursa 37 olmaz 45-50 olur ama önce numune görmek lazım ben yazdım bir takım hazırlayın ödemesini yapayım. en azından ürünün görseli oluşsun diye.
Bende tek arkada isterim ama önce sayı ve toplam tutar belirlenmeli iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bnce forum logosu olması reklam açısından daha iyi olur iPhone5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar çok güzel fikirler çıkmış ortaya.Hepinizi tebrik ederim.Ben de forumumuzun logosunu arabamda taşımak isterimSanirim herkeste ister.Dusunen ve bu olayı geliştirmek için çaba sarf eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Abi sadece plakaliksa pahali zeten dışarıda pazarliksiz 60 a yapiyorlar pleksili olanlari. Nette de kaliteli olan yerler hep 60.biz sadece normal plakalik gibiyse pahali bence. Bakalim numume nasil