http://www.lpgkablo.com/sirali-sistem-beyin-arizasi-nasil-anlasilir konuyu inceleyebilirmisiniz ve lpgyedekparça.com daki ürünlerin fiyatı gerçekten uygun tavsiye ederim
atiker akdeniz bölge teknik destek ile görüştüm termostat a baktır yoksa taktır yakıtı etkiler dedi ne dersiniz
Sevgili arkadaşlar. 100 TL mazotla 27 km ortalama hız ile 400 km yol yaptım. Sizce değerler nasıl Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederim abi bana biraz fazla gelmişti içimi rahatlattı Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yakış normal. geçenlerde hyundai accent lpg li bir taksiye bindim meraktan ne kadar yaktığını sordum maksimum 30 krş yaktuğını söyledi bence sizin yakış normal ayrıca yine reno fluence dizel 1,6 100 bg düz vites şehir içi ortalma 8,5 lt tüketiyor .
Uzun zamandır yakıt verilerimi paylaşmıyordum ... Geçen gün yakıt alımı yaptım, veriler aşağıdaki gibi çıktı ; Katedilen Mesafe : 779 Km (Şehir içi, karma) Harcanan Yakıt : 51.23 Litre Km Başına Yakıt Tüketimi : 0.065 Lt Km Başına Maliyet : 0.25 TL ( Bir önceki yakıt alımında geçerli olan pompa fiyatı 3.85 TL ile hesaplanmıştır ) 100 Km'de Yakıt Tüketimi : 6.58 Lt 100 Km'de Maliyet : 25.34 TL ( Bir önceki yakıt alımında geçerli olan pompa fiyatı 3.85 TL ile hesaplanmıştır ) Aracı aldığımda 9 depo Opet Ultra Force kullanmıştım, daha sonra Shell V-Power Nitro+'a geçtim ve 9 depo da onu kullandım ... Bu süreç içinde 5 depoda bir Würth Enjektör temizleyici kullanıldı. Bu kez BP'den aldım yakıtımı, bakalım bir 9 depo da onu deneyelim Opet ile Shell farkını hissetmiştim, Shell biraz daha ataktı katkılardan ötürü, bakalım ikinci depodan sonra BP'de sonuçlar nasıl olacak. Bu arada bugün Dyno'ya girdim aracımla, fabrika verisi 102 PS olan 1.5 CRDi motorumuz 165000 Km'yi devirmiş olmasına rağmen 99.9 PS çıktı ve 208.7 NM tork üretti testte Test sırasında maksimum devir 4300 idi ... Yakıt pompasından gelen sesten dolayı içimde bir şüphe vardı, testte bunu da iyice anlamış olduk Pompa ve enjektör kontrolüne girmemiz lazım. O arada sol aks körüğünün de kelepçenin oradan yağ kaçırdığını gördük, erken teşhis iyi oldu vakit kaybetmeden sağ sol değiştireyim içim rahat etsin. Dyno sırasında Torque Pro yardımıyla aracın beynine bağlanıp anlık değerler ile birlikte görüntü kaydı yaptım, ne zaman siyah duman çıkıyor, ne kadar çıkıp kesiliyor hepsini görmüş oldum, teşhis ve kontroller için elimde güzel bir veri oldu. Tüm Kia dostlarına keyifli emniyetli sürüşler.
Benim eski aracım 2006 kia cerato 1.5 dizel comforttu,uzun yolda yakıt tüketimi çorlu-ankara(etimesgut) gidiş geliş 1100 km 1 depoyu bitirememiştim ve ışık yanmamıştı 198 km yazıyodu göstergede.
arkadaşlar lpg yakıtı paylaşırsanız çok sevinirim ben şuan şehir içi 26 kuruş yakıyorum bana sanki fazla gibi geliyor bilemedim.(not aracım otomatik 6 ileri şanzuman)
26 kuruş bu havalarda çok değil Ben benzinde kullanmaya başladım siz hesap edin SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi