Sezon da yediği golün yarısını 4 maçta yedi.Yapacak bir şey yok.Aynı Türkiyenin her alanının bir yansıması da Türk Futbolu ve de Galatasaray.
önden kaza geçirmiş kaporta tampon işlem görmüş. sol arka kapının iç tarafındada boya varmış.alt takım istiyordu ve duman atmaya başlamıştı. o yuzden 24 verdim.
Galatasaray Türkiye'ye dönmesin Yünanistana dönsün Yünan takımı diye lanse edelim youtube ta falan Bu nedir yaw 4x4 e aldı vitesi
Sağol abi sen nasılsın. Şanzıman tam istediğin gibi olmuş biraz zaman alsada. Bu arada benim kamera otopark görevlisi tarafından yerinden çıkarıldı Yarın bir kesim yapıp ayarlayacagim. Lakin ne ile yapistirayim. Gördüğün malzeme ilk el darbesinde bıraktı kendini
İyiyim Orhan.Sağol.Orhan o nasıl oldu?Ne yapmış otoparkçı? Aslında sen yapacaktın galiba o vesile oldu. Ben multimedya montajında bir yerde bu ürünü kullandım.Tavsiye ederim.Kuruduktan sonra çok sağlam yapı oluşturuyor. http://www.akfix.com/sayfalar.asp?LanguageID=1&cid=2&id=52&id2=383&b=detay
Rica ederim.Şanzıman a kitapçıkta yazan yağı koyduk çok şükür Orhan.Havalar soğumaya başladığında 1. vitese ve geri vitese çok rahat geçmemeye başlamıştı.Olay tamamen yağdanmış.Gece bir ara sıcaklık 2 dereceydi.Ben arabayı çıkarırken çok rahat geçti viteslere. Ürün başarılı Orhan.Benzeri ve de küçüğü varsa o daha iyi olur.Bir de öncesinde evo bond kullan.Ama dikkat et boya ya da eline akmasın.Hemen yapışır.Elleri ayırık tutarsan sıkıntı yok ama parmakların birbirine değerken sürüldüğünde derilerin kopar. Model gemileri hep bununla yaptım ben. http://www.garantiofis.com/U1843,24...tirici-20-gr-yapistiricilar-evobond.htm.Hemen hemen her nalburda bulunur.
Sevindim abi. Yarın hava güzel olursa deneyeceğim abi. Bu ürüne benzer bir yapıştırıcı var benim ortakta. Notebook ta kullanıyor.