İzninizle (umarım yöneticilerce bir sakıncası yoktur) bir şirimi sizlere ithaf etmek istiyorum. Tüm KİA KLÜBÜ dostlarına selam olsun... SELAM OLSUN Selam olsun selam olsun halim hatrım soranlara Kara gündür gelir geçer sabret dostum diyenlere Selam olsun selam olsun dost bağına girenlere Acı tatlı ne var ise dosttan deyip derenlere Bu bahar da geldi geçti göçmen kuşlar uçar oldu Sarardı soldu yapraklar salınarak düşer oldu Gurbet elde kalan canlar dostlarını arar oldu Selam olsun selam olsun dost deyip de gelenlere İyi günde kötü günde hep yanımda olanlara Uzaklarda olsa bile gönül bağı kuranlara Dertlerime ortak olup acımı paylaşanlara Selam olsun selam olsun kadir kıymet bilenlere Biliriz ki beşer şaşar bunu unutmamak gerek Varsa dostun hatasını yüzüne vurmamak gerek Yüce erdem hoş görüyü elden bırakmamak gerek Selam olsun selam olsun dost kusurun silenlere Melanî’dir adım sanım dostlar beni iyi bilir Bir kez gönül kırdım ise ömür boyu zulüm gelir Gün gelince musallada nasıldı diye sorulur Selam olsun selam olsun iyi idi diyenlere Melanâ (Tahsin MELAN) (Burada youtube filmini paylaşamıyoruz sanırım. Yoksa ben mi bilemedim? Olsaydı şiirin sunumunu ekleyecektim. )
Emeğinize,gönlünüze sağlık.Çok güzel bir şiir.Bizimle paylaştığınız ve KCTR ye hediye ettiğiniz için teşekkür ederim.
Dostlar tekrar merhabalar! Toz(polen) filitresini buldum. Bugün bir kez daha torpidoyu söktüm ve daha dikkatlice inceledim. Resimlerde görüldüğü gibi tam arkada, ortada değilmiş. Beni de yanıltan bu idi. Baktığımda arkası tamamen kapalıydı. Bugün eğilip daha dikkatlice bakınca kapı tarafına doğru iç tarafta bir kapağın olduğunu gördüm. Dikkatlice inceleyince kesinlikle filitre yuvası olduğunu anladım ve açtım. Yer dar olduğu için katlamalı olarak kıvırarak çıkıyormuş. Yavaş yavaş arabamı tanımaya başlıyorum. Tüm filitreler geldi. Bu hafta içinde bir arkadaşımın yardımıyla hepsini değiştirip bakımını tamamlayacağız. İnşallah sorun çıkmaz. Allah izin verirse 2 ay sonra Ankara'dayım.
Elinize/ emeğinize sağlık. Gerçekten bu olay büyük başarı.KGIS sitesinde polen filtresi ile ilgili ne bir resim ne de bilgi vardı.Gerçekten bravo.:thumbup::thumbup::thumbup: GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eğer becerebilirsem yarın belgelemeye çalışacağım. Benim gibi yok diye düşünenlere belki yardımcı olur. Kesinlikle dikkatlice bakılmadığı sürece görülmüyor ve benim dediğim gibi "yokmuş" diyerek işin içinden çıkma zorunda kalıyoruz. Büyük bir ihtimalle benden önceki sahibi de bulammaış olmalı ki filitre araları top, yaprak kırıntıları vb. pisliklerle dolup taşmış. Eminim yenisini takınca arabamın havalandırmasının çiğerleri açılacak ve temiz hava soluyarak coşacaktır.
tebrikler tahsin bey adınıza sevindim halletmiş olmanızdan dolayı... kolay gelsin... hayırlı akşamlar...
Tahsin Bey tekrar bu araştırma ve sonrasında bulduğunuz sonucu bizimle paylaşma inceliğiniz için teşekkür ederim.Eğer resim ekleyebilirseniz çok mutlu olurum.Emeğinize sağlık GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi