arkadaşlar merhaba benim aracımın torpipo bölümde aydınlatma lambası yok geceleri çok uğraştırıyor buna pratik olarak takılan torpido lambası vs. şekilde bi uygulama yapabilir miyim yada servis bi hal çaresine bakabilirmi ? Edit: Arkadaşlar şu ürünü sipariş ettim bu şekilde halledeceğim http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/bundera-hareket-ve-karanlik-sensorlu-lamba-98478393
Merhaba, eğer hat çekmeyeceksen pratik birşey düşünüyorsan bu tam senlik bir de üzerine dokunduğunda yannıyor ve çok ışık saçıyor yani fazlasıyla aydınlık yapıyor. http://www.hepsiburada.com/liste/we...lambas%5cu0131%5cu0020pilli&fh_refview=search
bu uygulama benimde aklımda.. ben tesisatlı yapacağım, bagaj aydınlatma lambasının topido kapağını arka kısmından keserek takmayı düşünüyorum, uç kısmına koyacağım bir swich yardımı ile açılıp kapanmasını sağlayacağım ( buzdolabı kapağını düşünün..) bu şekilde daha orjinal ve uzun ömürlü olabilir.
okuyucu olarak geziniyorum arada hocam elim o kadar yatkın değildir malesef bizimkisi basite kaçmak gibi oluyor
uygulamayı yapalım. çok zor bir işlem değil.. zor sayılabilcek kısmı elektrik bağlantısı o da çakmak yuvasından alınabilir. uygulamayı yapınca resimli anlatım eklerim.
Bekleriz. Güzel bir paylaşım olur ... Artık pilli uzun ömürlü ve ledli pratik birçok ürün mevcut. Onları kullanmakta güzel
Arkadaşlar Uygulama Sonrası Video: Beklediğimden Daha güzel oldu sadece açınca yanıyor tek sıkıntısı yandıksan sonra 30-45 sn civarı bekliyor http://www.youtube.com/watch?v=lxtDuRo4yjo&feature=youtu.be
şu dokumatik olandanda bende arabanın arkasına koyayım bari gündüz vakti arkataraf gece hiç bir şey gözükmüyor.
Haklısınız.Bagaj aydınlatması bana da çok yetersiz gelirdi.Daha sonra power led ile aydınlatma yaptım ve o iyi aydınlattı.Ek bir aydınlatma ile bagaj daha aydınlık hale getirilebilir.
Bu ışık sensörü olayı çok başarılı.Şimdi de yabancı sitelerde satılan mercekli farlara demon eye denilen ve zamanında benim far çalışmamda yaptığım merceğin içinin karşıdan bakıldığında renkli görünme olayı için 2 led ve sensörlü ürünler yapmışlar.Sürücü var,fotosele ışık düşünce aydınlatmayı kapatıyor.