merhabalar sayın forum üyesi arkadaşlar. Aranıza Isparta'dan katılıyorum. 27 yaşındayım, evliyim, polis memuruyum. 2000 model Kia Sephia 1.5 LS 271000 km'de beyaz renk araca sahibim.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Forum kurallarını okudum teşekkürler. İşleyiş nasıl oluyor acaba? Genel tanışıp sohbet edebileceğimiz bir yer varmı? Ben kendim gibi kia kullanıp sevenlerle konuşabilmek için gelmiştim.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Sizin üyelik baya eski sayılır. Bilginiz vardır. işleyiş nasıl oluyor acaba. sohbete katılmak isteyenler buradan mı katılıyor?
Forumda sohbet konusu var. Oradan yapılıyor. Tabi online sayısı önemli. Gün geliyor hiç birşey olmuyor gün geliyor sohbet koyu oluyor. Bu forum fazla online sayısı olmayan ama tanıdıkça birbirine bağlı samimi bir forumdur. Çok buluşma olmadı ama ben burada çok arkadaş kardeş ve abi tanıdım. hepsi benim için çok değerli. İyi forumlar dilerim. İhtiyacınız olduğunda elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Tapatalk kullandığımdan sürekli online oluyorum.
Anladım İsmail bey teşekkür ederim. İnşallah bende sizin gibi iyi insanlar tanırım burada. Daha yeniyim ama bende şu tapatalk işini çözdüğümde her zaman online olurum. Şimdi otomobil tanıtımı var ordan bilgi ve fotoğraf paylaşımı mı yapayım?
Bizim forumda öncelikle amacımız üyelerimizin kendisini tanıtarak hem kimle sohbet ettiğimizi bilmek hem de görgü kurallarının gereğini yerine getirmektir. Isterseniz otomobilinizi tanıtın kısmından tanıtım yapabilirsiniz. Ama zorunlu değil. Zamanla yapabilirsiniz. Sizden ricamız sormak istediğiniz konularda /sorunlarda öncelikle forum içinde araştırma yapmanız. Böylece forum kirliliğini önlemiş oluruz.