iyi günler arkadaşlar, sportage için ferrari kornası markası öneriniz varmı?takıpta sorun yaşayan(beyin ile ilgili),sıkıntı yaşayan varmı?şimdiden tşler....
Sportage aracım yok ama koup'umda 2 yıla yakındır ferrari kornam var arızasız keyifle kullanıyorum. bu çin menşeili ürünler girmeden önce, Stebel yada bosch önerebilirdim lakin, Piyasa çin malı dolduğu için bunların çakmasına o kadar para vermek yerine gidip yarı fiyatına çin malını alıp taktım hala canavar gibi kullanıyorum. Çoğu elektrikçi röle öneriyor ferrari kornası için, tabii bu eski kaliteli markalar için geçerliydi şuanda dandik kornalar için pek sorun olmuyor. direk soketi çıkarıp çakma kornamı taktım sorunsuz çalışıyor.
Bence ferrari korna yerine başka bi korna bakın derim . Hella ve bosch un kornaları dayanıklı ve sesi gür çıkıyor . Web sitelerinden incelemenizi öneririm .
Riolara da lazim saglam bi korna.boyle bi arabaya boyle bi korna olmamis oyuncak araba kornasi gibi Kia Rio hb dizel sporty
Hiç bahsetmeyin Ríonun kornasından gerçekten rezil. Dit diye korna mı olur. Dot olur dat olur dit ne yaaaav
Sesi bu videodaki gibi kardeşim . Ama videodaki korna röleli ben böyle seri çalmasından hoşlanmıyorum . Benim kornada röle yok . Hella Süperton diye geçer bu korna . 100 liraya aldım . Bundan önceki kornam kar zamanı uzun yolda kar suyundan ötürü bozuldu . Bende sağlam olsun diye hella aldım . Biraz taksi biraz minibüs gibi oldum ama olsun kornamı çok seviyorum
Türkiye'de taksiler minübüsler kullandığı için öyle düşünüyorsun abi. Ben YouTube da baktım adamlar subarulara BMW lere felan takıyorlar. Güzel sesi var beğendim ben. Güle güle kullan abi.
Teşekkürler kardeşim . Tavsiye ederim . Sesi çok gür bi noktadan sonra fırsat olsa da kornaya bassam diye beklediğim zamanlar oluyor o derece hoşuma gidiyor Hakan abi çok teşekkür ederim .
Bak sizin orası korna konusunda çeşidi bol bir yer . Valla şahinlerin hepsinin ön panjurundan en az 4 tane korna kafası saymıştım gittiğim de . Çat Çat , Bap bap , havalı arap falan ne var ne yoksa takıyorlar