Beyler merhabalar , Bu sabah Hyundai'nin web sitesine gireyim dedim o da nesi , yeni i30 lar gelmiş , i30 gt 186 hp olarak gelmiş 0-100 ü 8 saniye şehir içi 9.6 saniye tüketiyormuş . 76.000 tl istiyorlar sport donanım paketi ile geliyor yani elite çok yakın donanım ama artı olarak spor koltuk kırmızı dikişli vites direksiyon gibi eklentiler , led arka stoplar özel ön tampon , 18 inchlik dev lastik jant kombinasyonu ile süper oldu Hemen akabinde dizel otomatiğin çok savurgan olduğunu biliyorduk ama 7 ileri Dct de gelmiş , Blue drive denen motor 260 tan 300 nm ye gücü artırılmış hızlanma 10.6 saniyeye düşmüş yakıt tüketimi şehir içi 4.6 litreye düşmüş fabrika verisi olarak . 109 gr co2 oranı var yani hakikaten bu sefer ekonomik bir i30 otomatiğimiz oldu aynı şekilde Ceedler bu teknolojiden yararlanacak . 65950 den başlıyor 2015 dct dizeller 77450 ye kadar gidiyor .
Abi başkası dese inandı ne yapsın bilmiyor derdim ama ciddi ciddi şehir içi 4.6 litre yakar demişler . Sana göre gerçek mi ? Hayatta mümkün değil bence. O zaman şehir dışında da hiç yakmaz bedava deseymisler ))))
Fabrika verileri gerçekten fazla iddaalı oluyor , daha önceki 6 ileri klasik otomatiğinin fabrika verisiyle hissedilir fark var . Valla heyecanla birilerinin test etmesini bekliyorum . Inşallah Hyundai ekonomiyi iyileştirmenin yolunu bulmuştur .
Değiştirmeye gerek yok.Kardeş forum hyundaiclubtr var zaten.İsteyen orada buluşur Hoş birçok hyundai sahibi üyemiz de var zaten.Sağolsunlar bizimle paylaşımda bulunmaya devam ediyorlar
Valla hakan abi bende mazda 3 e hastayım alev kırmızı renk muhteşem ama o ya da daha iyisini alsamda bir gün benim de bu gruptan ayrılmaya niyetim yok Allahın izni ile. Çünkü bu gruptaki insanları seviyorum . Keşke bir gün yüz yüze buluşarak birşeyler yapsak .
Otomatik dizelde boylesine guclu bir motor ve boylesine dusuk yakit tuketimi.cok merak ettim dogrusu.paylaşım için tesekkurler bu arada Kia Rio hb dizel sporty
Rica ederim Beyler ben paylaşıyorum böyle haberler çünkü Hyundai de olanlar bizi de etkileyecek , hem ben bir Hyundai sahibiyim Biri Can diğeri Canan