Dün akşam iftardan sonra söktüm ama bende ki şanssızlık heralde kilidin tam dibinden kafası kopmuş, tabi kilidin huyunu suyunu çözüp fazladan söktüğüm parçaları da taktıktan sonra baktım ki saat 00,30 olmuş. aslında kilidi takmayacaktım ama kapı sürekli açık ve riskli olacağından takmak zorunda kaldım. Dıştan açılıyor eskisi gibi. Teli yarın bakıcam artık kadosandan(işyerine yakın)
Hayır Mahir abi, orası sağlam, kilidi söktüm dışarı aldım, kapağını söktüm taa içindeki kafa kırılmış, klemens küçük vardı elimde içine girmedi ama bi büyüğü tutar mı bilmem. klemense girecek yer tel tel değil, bütün tek parça(klemensin vidası ile sıkıştırmak pek kolay olmaz).
Abi şöyle anlatayım, telin üstünde kaplama var klemense girmeyen, sert kaynaklı bi kaplama. Yankeski ağzı ile biraz zedeleyip bi büyük klemens takılabilir sanki.
ne yaptiniz koksal bey klemens ile bagliyabildinizmi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bı büyük klemens buldum ama malum Ramazan vakti ugrasamiyorum, bı ara halledicem bakalım iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir güncelleme gelsin, 4-5 tane yedek parçacı ve tek kar serviste bulamayınca soluğu gül-al serviste aldım, 58 küsür tl ödeyip içime oturma hissi ile eve geldim. Henüz takmaya fırsatım olmadı h.sonu iftar sonrası takarım muhtemelen. Bu arada söke-taka çözdüm kapı işini
Bu aksam iftardan sonra taktım ama telefondan bu konuya bı türlü giremedim, bı foto ekleyecektim iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi