Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage 2011 2012 2013 2014 Modeller için Uzaktan Kumanda ile Ayna Kapama Modülü

'Sportage Forum - Club' forumunda mithatcann tarafından 29 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

  1. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Yurtdışından 5 set olarak ya da istek doğrultusunda daha fazla ayna kapama modülü getiriyorum. Ürün hepsiburada.com üzerinde yada benzer sitelerde satılan universal tüm araçlara uyumludur ibaresiyle satılan bir ürün değildir. Herhangi bir kesme, biçme, koparma işlemleri olmayacaktır. İstanbul içi montajını bizzat yapabilirim. Farklı illerde ise video ve resimle yardımcı olurum. Zaten ürün için soket sokete yapılan bir bağlantı mevcut. Toplamda 3 soket bağlanıyor ve kumandanızla aynaları kontrol edebiliyor olacaksınız. 5 dakika süren bir montajı vardır. Herhangi bir özel bilgi bilmenizi gerektircek bir durum söz konusu değildir. Aracı için almak isteyen arkadaşlar varsa konu üzerinden ya da pm olarak benimle irtibata geçebilir. Görüyorum ki Ankara Opal, İstanbul Oğuslar gibi Kia servislerinde 300 tl ye bu ürünleri taktıranlar var ya da cam kapama ile 600 tl veren arkadaşlar. Bu rakamlara gerek yok çünkü takılan modül aynıdır. Ayrıca ürün CAN-BUS modüldür. Resimlere bakabilirsiniz. İstek doğrultusunda 10 tane de getirebilirim 20 tane de. Lütfen ciddi olan kişiler konuyu işgal ederse herkes için iyi olur. Fiyat 70 TL.


    [​IMG][​IMG]
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Nisan 2014
  2. tako74

    tako74 Acemi Sürücü

    Katılım:
    29 Temmuz 2013
    Mesaj:
    43
    Alınan Beğeniler:
    3
    Şehir:
    İstanbul
    Bu modül sadece ayna icinmiydi, yoksa camlarda dahilmi?


    Tarık İPhone5'ten gönderdi.
     
  3. Serdar

    Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    2.996
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    ism@il, u_d_cicek ve ser.duman bunu beğendi.
  4. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Ürün katalog listesi 10.2 mb olduğu için burdan ekleyemedim. Ürün Can-Bus modüldür. Kaldı ki burda biz yalan konuşuyormuşuz gibi ürün can-bus değil bilginiz olsun nedir? Ayrıca bu ürün paylaşımı zaten forumda yapıldı

    Ben 4 yıldan beri gaming sitesi yöneticisiyim. Burada almak isteyen insanlara daha uygun fiyatlı sunuyorum ve aliexpress değil sahibinden üzerinden alışveriş yapmayı bilmeyen kişiler var kimseyi küçümsediğimden değil ve onlara da bir aracı lazım ben getiriyorum istiyorsan 25 tl ye satayım zararına ? Ya da sen 44 ' e satabilirsin. Öyle üyeliğinizde yönetici sıfatı var diye bu tip konuşmalara gerek yok.

    2.El Bölümünü de kapatırsınız o zaman.

    Hani yöneticisiniz ya şimdi en fazla mesajımızı silersiniz ya da direkt üyeliği. Siz yöneticisiniz çünkü ; )


     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Nisan 2014
  5. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Sadece ayna modülüdür.
     
  6. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
  7. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Ciddi olan kişiler konuyu işgal ederse demiştim de , msn değil yani burası Ufuk kardeş
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Nisan 2014
  8. rumuz34

    rumuz34 Usta Sürücü

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    277
    Alınan Beğeniler:
    66
    Şehir:
    AFYON
    Gerçek Ad-Soyad:
    OSMAN
    Araç Modeli:
    2012 Kia Rio 1.25 Fancy
    Konuyu hangi bölüme açtığınızın farkında bile olmadan sağa sola laf atıyorsunuz. Açtığınız yer ikinci el bölümünde mi acaba? Sizin gibi bir gaming sitesi yöneticisinin forum kurallarının olacağını bilmesi gerekir ve bunları okuyup uyması gerekir.
     
    Mahir ve u_d_cicek bunu beğendi.
  9. Serdar

    Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    2.996
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Yazılımcı olduğumu hatırlatarak CAN-BUS'u bana öğretmezseniz çok sevinirim. CAN-BUS komut ile çalışır, araya girmiş röle sistemi ile değil.
     
    ser.duman ve u_d_cicek bunu beğendi.
  10. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Burda yönetici sıfatıyla her konuya gülücükler atarak tamam , he evet , güzel olmuş gibi cümleler ile mesaj yazarak 1500 tane 2000 tane mesajım yok benim. Kaldi ki su an konuya bakiyorum attiginiz mesajlar kendi aranizda tartismak kendi aranizda konuşmak. Adamlar can bus modül diye katalog yapmış hala yazilimci felan diyor :)
     
  11. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Ufuk Doğan Çelik satilan ürünler 2.el mi ? Sıfır ürün satıyorum. Sportage genel başlığına yazdim. Şu an bana su cevabı verdin ya attigin 1600 mesaja harcadigin zamana yazik. Kasma sen buralarda.
     
  12. mithatcann

    mithatcann

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    41
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    İstanbul
    Can Bus hata giderici akımı ayarlayarak çalışan ampuller ve xenon kitler yazilimla mi çalışıyor? Yoksa aradaki kondansatör bu durumu mu engelliyor?
     
  13. u_d_cicek

    u_d_cicek Ralli Pilotu

    Katılım:
    5 Ağustos 2012
    Mesaj:
    3.099
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Zonguldak
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    arkadaşım sen kimin mesajını okuyorsun.
    o cümleyi kuran ben değilim :) mümkünse okuduğun yere ve kimin yazdığına dikkat et.
    bu arada ÇELİK değil ÇİÇEK :)
    neyse ben bütün mesajlarımı siliyorum.
    diğer arkadaşlardan özür dilerim attığım 1600 mesaj için...
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 30 Nisan 2014
    Mahir bunu beğendi.
  14. Serdar

    Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    2.996
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Bak şimdi saygısızlığın diz boyunu aştı.

    Siz dedim, sen dedin sesimi çıkartmadım. 10-11 yaş büyük olduğum halde ben sana nasıl yaklaşmışım? Haketmediğini düşündüğüm için bu mesajda tabii işler değişti.
    Senden 8-9 yaş büyük adama kardeş çektin yine birşey demedim.
    45 liralık ürünü burada 70'den satmaya kalkıyorsun, kaldı ki ben o ürünü toplu alımda 15 dolara alırım çinliden. Forum üyelerine değil kendine çalışıyorsun. Koysaydın linki madem milletin işini göreceksin!? Yine sesimi çıkartmadım.
    Anlayabileceğini bilsem CAN-BUS hakkında sana hiç bir yerde bulamayacağın bilgileri de verirdim ama tahminimde yanılmamışım. Ne güzel BCM'in adresini verecektim, hangi offset kontrol edilecek ve hangi komut gönderilecek bunu söyleyecektim. Tabii bunu opel, bmw için verecektim. MALUM SPORTAGE'DA AYNALAR KLASİK ELEKTRİKLİ, BEYİN YOK, CAN-BUS YOK!!!

    Ancak sen kalktın utanmadan "yazılımcı felan" diye aklınca bilgimi yokladın. Adam kataloğa bilmem ne yazmışta v.s. Çinli'nin yazdığına inanacak kadar cahil olmadığım için olabilir tabii. Ha katalogda CAN-BUS ürün yok mu, var tabii. OBD soketi üzerinden takılan ürünlerin hepsi CAN-BUS. ÇÜNKÜ KOMUT YOLLUYOR!!!

    Bu kadar şeyden sonra tabii ki üyeliğinide sileceğim. Bu da gülücük :) ;) :D
     
    arik1971, ism@il, ser.duman ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  15. pascalim

    pascalim Ralli Pilotu

    Katılım:
    4 Nisan 2011
    Mesaj:
    4.510
    Alınan Beğeniler:
    2.947
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    Orhan İLYASLI
    Araç Modeli:
    Ceed Consept Plus SW
  16. Mithat Can

    Mithat Can

    Katılım:
    30 Nisan 2014
    Mesaj:
    1
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    15 Dolardan getiriyorsun ya hani gümrüğe takılmıyor dimi onlar. Gümrük ücreti yok dimi. Biz China Post değil kullanıcılara 4 gün de teslim etmek için DHL ile getiriyoruz. Bak bakalım DHL ile 10 kg şey çinden buraya ne kadar. Millete link veriyorsun China Post ile 2 dolar yazıyor 25 - 30 gün teslim süresi. Artık gelir mi kaybolur mu meçhul. Benim aldığım yer orası değil ve link diye birşey yok olsa da neden paylaşayım ? Ben 70 yazmışım alırsın almazsın. Burada yalandan rüzgar yapmana gerek yok. Siz anca üyelik siler mesaj silersiniz. Çinliden 15 dolara alabilmen için 40 tane sipariş vermen lazım. Burda kimseye hayrına çalışmıyoruz bedava köfte yok. Saygıdan bahsediyorsun "çinlinin yazdığına inanacak kadar cahil olmadığım için olabilir." yazmışsın. Saygı ? : )))) Bu işte benim kâr payım tabiki var. Niye ayıp birşey mi ki de olmasın ? Ve insanlar bunu 300 tl ye bağlatıyor. Forumu okursan görürsün bağlatanları. Ben buraya konu açıyorum. Birisi gülücük atar. Birisi gelir yok can-bus değildir buyrun link 45 TL der. Zorunuza mı gidiyor bana saygısı olmayan adama bizim saygımız olmaz. Bizi bilenler de biliyor. Burda klavye üzerinden yazarak geçiremiyorum içimdekileri buraya. Kafamız da yüksek şu an. KİACLUBTR forumuyla artık uzaktan yakından alakâm yoktur. İstanbuldaymışsın bir görüşelim senle. Burada konuda Can-Bus yazmışım ki bunu iddaa etmiyorum ürün kataloğunda da o yazıyor. Yazılımcılıktan felan girdin fiyattan çıktın felan filan. Yazılımcı olmuşsun da MALUM diye birşey yok Mağlum diye bir şey var. Seni okutup bu yaşa getiren hocanın da zamanına yazık. Harfleri yazamıyorsun nasıl program yazıyorsun bilemedim. Merak uyandırdı bende. Yaşın büyük ya 33 felan yazıyor orda, bizim yaşımız yetmiyorsa yaşadıklarımız da yeter. Forum'da üyelik silmekle olmuyor bu işler. Özelden yazıyorum numaramı yarın bir ara beni. Ara da son gülücükten bahsetmedim onu anlatıcam sana. Bu mesajı da silersen adam değilsin. SS'leri aldım rahat ol. Her yerde paylaşırız.
     
  17. Serdar

    Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    2.996
    Alınan Beğeniler:
    893
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Boş adam boş konuşur.


    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=MALUM

    Bak işine...
     
    Mahir ve u_d_cicek bunu beğendi.
  18. ERSİN

    ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

    Katılım:
    5 Eylül 2010
    Mesaj:
    3.056
    Alınan Beğeniler:
    229
    Şehir:
    Ordu-Ünye
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    :)screenshot :p

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Bu Sayfayı Paylaş