Dikkatli sur jantlarini egersin duzeltmesi zor is pres yapanlar Bastan soyluyo kirilabilir diye genelide cok egikse yapmam diyor elimde kalirsa musteri ile ugrasmamak icin ona gore "araba aşkı başka"
bir kere amortisör patlattım abi bu jantlar yüzünden. o zaman jant eğilmişti ısıtıp düzelttiler. bir usta yapmadı ama başka usta ısıtıp düzeltti. şu anda sıkıntı yok çok şükür. ama bir titreme var yine. o da akislerden şüpheleniyorum. baktıramadım henüz.
abi bir makine gibi birşey vardı jantı döndürüyor kılavuz birşeyin etrafında. onunla düzeltti.çekiç değil ama makinenin kendi düzeneği vardı. adı ne bilemiyorum açıkçası.
Kardeş yine de isitilsa da preslenmis cantin molekül yapısı değişir. Mümkün olduğu taktirde ve aynisindan bulunabilecekse egilen jantı degistirmekte fayda var.
Gunes sigortaya yansitma faturasi kestim bekliyoruz. hesaba yatircaklarini soylediler. "araba aşkı başka"
Cok abartiya kacilmayacak kadar isititilirsa problem olmaz.ancak sogutmada onemli sicak isitilmis jant suyla cabuk sogutulur iste hakan o dedigin olur sicak fren diskine su tutmakla ayni abi ki yapiyordu jantci hop dedim. "araba aşkı başka"