Arkadaşlar merhaba seyir halinde yolculuk esnasında arabanın radyosu bir an sapıttı şarkı dinlediğim esnada, hani kaseti teypten ileri sararken çıkan seslerin aynısı çıkmaya başladı ve hemen arabayı kenara çekip kontrol etmek istedim sonra radyo kapandı ve açılmadı sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başladı pek birşey de yapamadım ama video çektim sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar Kia Cerato Consept Plus 2016
Geçmiş olsun.Yazılımsal bir sıkıntı var gibi geldi bana.Sürücü tarafı sigortalarının içerisinde müzik sistemi için olanı çekip (Kod gerektiriyorsa kodu bilmeniz gerekir.) bir süre bekledikten sonra tekrar takın.Şayet düzelmezse servise başvurmanızı tavsiye ederim.
Merhaba bugün Topkapı da kıa eresin e götürdüm radyo yu söktüler servise gönderecek ler en az 20 gün dediler gelmez diye mecburen. Bence servis çalışanları arabayı tam olarak tanıyamamışım bilgili değil gibime geldi dediğiniz gibi bencede yazılımsal bir sıkıntı sistem de değişiklik oldu çünkü.
Arkadaşlar merhaba herkese bugün dayanamadım en sonunda servise gittim dedim ben aramıyorum siz hiç aramıyorsunuz ne oldu ne bitti bi hal dedim. neyse baktılar araştırdılar daiichi die bir firma yapıyormuş bunun tamirini dedim bir aydır multi medya sizde daiichiyi aradılar iste yurt dışından parça siparişi vereceklermiş 15 gün daha süre istiyorlarmış . bak şu işe birde verecekler dedim önceden neden vermediler dedim istemiyorum dedim yenisi ile değiştirmenizi istiyorum diye servise söyledim serviste daiichi firmasına mail atacaklarını söylediler. ne zaman dönüş olur dedim daiichi ne zaman dönerse dediler . Arkadaşlar ben nasıl bir yol izlemem gerek akıl verirmisiniz
Geçmiş olsun.Bence normalde olan bekleme süresini geçmişler.Servise verdiğiniz tarih ve belgeler elinize olduğunu değerlendirerek yenisini talep etmenizi tavsiye ederim.
Servislere bir şey demiyorum ama Yok arkadaşlar birdaha Kia die bir marka almam bunların yapacağı iş en fazla bu kadar multimedya nin akıbetini bir Allah biliyor. Böyle pislik bir olay olur mu bir arabaya bu kadar aşık ken insanı soguturlarmi daiichi firmasi kim çelik motor sen kimsin elleri bağlı bekliyorlar bu kadar olur multimedya bozulsa servis sifirini 6.720 ye satıyor Allah bildiği gibi yapsın yok arkadaşlar ben şimdi anladım ülkede niye Kia satılmıyor diye haklı almayanlar bundan sonra bende almam bir buçuk ay oldu ben aramasam olaya bakacak adam yok ki zaten yine bakmıyorlar şikayet kaydı oluşturuyoruz sonra yine arıyorum hic bir şey yok kayıt yok yeniden açıyorlar bakalım ne zaman döneceklerini lanet ettim yeter nerden aldım keşke octavia alsaydim demeye başladım arkadaşlar kusura bakmayın gerçektende sinir ediyorlar insanı.
Vallahi ne deseniz haklısınız.Şikayet var.com a yazdınız mı?Bazı firmalar oraya yazılanları dikkate alıyorlar.
Hocam bir tane şikayet var zaten daiichi ile ilgili kimsede ilgilenmiyor durum ile benim durum ilk defa oluyormuş . Araba ile ankaraya gideceğim Ankara da bir ay kalacağım işin kötü su bu Allah bildiği gibi yapsın tövbe çelik motor Kia yi bırakana kadar almam Kia koskocaman Anadolu grubun ayıbı
Hocam sorun kiada değil sorun memleketteki sistemde,hangi firma olursa olsun adamlarin korkusu yok çünkü tüketici hakkını savunan sistem gelişmediği için maalesef boyle.Buna benzer sorunları başka bir sitede Vw,Opel,Pejo,Fiat vb firmalarda çokca okudum.
Arkadaşlar merhaba, artık sabrım taştı kimse telefonlarima geri dönüş yapmiyor ve aramıyor lar Multimedya dan haber yok. Mahkemeye başvuru yapacağım. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Evet yeni bir olay ile karşı karsiya kalmis bulunuyorum. Consept plus modelin multimedyasini yollayacaklarina comfort modelini yollamışlar. Bakalim daha neler gorecegim bu süreçte
Hicbir servis çelik motor gibi gaddar diyil sırf bu yüzden insanlar kia dan soğuyor burda çok tecrübeli abiler var bir kişi demezki şu servis iyi 2 sene önce az solma var diye bi ton para verdim farları değistirdim ertesi gün buğu yaptı o gece uzun yola gittim aradım iste keske uzun yola gitmeseydiniz bunlar normal diyorlar utanmadan sıfır far ın içi su dolarmı servis anlayışları bukadar