Güneş Sigorta Güneş Genişletilmiş Kasko Sigorta poliçesi birleşik paket (1.0) diye başlığı var Başlangıç : 04.11.2014 Bitiş:04.11.2015 RS servisle görüştüğümde Ben tamponlarında yapılmasını istemiştim bu göçük işlemlerini mini onarımdan tamponlar içinde 300 tl istedi.
Ustamla görüştüm, Fiyat alayım dedim fotolarını attığım bütün yerleri 150 200 tl ye yaparım dedi. Çamurluk ta olan yer için lokal boya yapılacak. zaten o çamurluk boyalı olduğu için pek takmıyorum boyasını. Sizce fiyat nasıl. fotolar üst konuşmada mevcuttur. mini onarımdan sadece ön ve arka tampon tamiratını yaptırmayı planlıyorum.
Rs servise sordum mini onarım kapsamı nelerdir diye. - 10 cm kaporta göçüğü,20 cm tampon çiziği , 30 cm kadar olanda kaporta çizikleri mini onarım kapsamına girmektedir. Dedi
Merhaba arkadaşlar 3 ay öncesinden aracında olan göçük için bugün işlem gerçekleştirdik. Tacettin ustam gerçekten çok cana yakın ve işin ehli bir ustadır ben şahsen kendisinden çok çok memnun kaldım gidecek olanlar için imkanınız var ise mutlaka burayı tercih etmenizi tavsiye ederim. İstanbulda 600 TL fiyat aldım ve aracı 2 gün sonra teslim edeceklerdi ama Tacettin usta işi yarı fiyatına 300 TL ile bir günde on numara işçilik ile işlemi bitirdik. Ustanın ellerine sağlık detaylar için inceleye bilirsiniz
Konular birleştirilmiştir.Buradan devam edelim.Tek başına küçük ve ya büyük firmalar için konu açılacağı zaman lütfen yönetimden izin alalım.Forum kuralları gereği işletmeler hakkında detaylı bilgi paylaşımını özelden yapmadığımız zaman mesaj düzenlemesi yapmak durumunda kalıyoruz. Hayırlı olsun bakımınız.
Haklısınız kusura bakmayın düzeltme için teşekkürler.ama mini onarımı giren bir işlem değildi o yüzden farklı konu başlığında açmayı düşündüm
Konuyu sabitledim.Konu başlığını değiştirdim.Tüm bilgileri buradan paylaşıp bilgi bankası oluşturalım.Teşekkür ederim.TACEM i ilk olarak ben Orhan kardeşimin ceed i için tavsiye etmiştim.Sonra birkaç arkadaş daha tavsiyem üzerine gittiler ve memnun kaldılar.Gerçekten temiz işçilikleri var.
evet daha güzel memnun kaldım ben tavsiye ederim. İstanbulda 600 TL vereceğime 300 TL verdim. Değdi hayran kaldım kısacası sitede tavsiyeniz içinde teşekkür ederim
Arkadaslar merhaba ,aracimda bir kac ufak darbe var en buyugu uzunlamasina 10-15 cm kadar digerleri ceviz buyuklugunde. Boya kalkmasi olmadigi icin İstanbul avrupa yakasinda boyasiz vuruk duzeltme konusunda tavsiye ettiginiz bir usta var mi?
Geçmiş olsun. benim kapıda buyuk hasarım vardı. bunun için istanbulda gitmediğim sanayı ve boyasız göçük yeri kalmadı ve hepsi 600 tl den aşağı fiyat vermedi. sonra forumda tavsiye üzerine arkadaşlar izmitten TACEM bir yer tavsiye ettıler. oraya danıştım ve istanbuldan geleceğim için bana 300 tl ye yaptılar. eğer yolunuz düşerse ve buradakı rakamlara karşılıkta gerçekten çok uygun. görüşün derim. özelden iletişime geçebilirsiniz.
Rica ederim isterseniz konuyu buradan takip edebiliriniz. fotolar vs mevcut. http://www.kiaclubtr.com/threads/boyasız-göçük-düzeltme-ve-mini-onarım.6515/page-6#post-200238
Konular birleştirilmiştir.Lütfen forumda aratma yapmadan yeni konu açmayalım. Açılan konuları uygun sekme altında açalım.