10 Kasım LPG KABLO

2003 Sephia Sağ arka stop arıyorum

'Sephia' forumunda elgitaro tarafından 25 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

  1. elgitaro

    elgitaro Yeni Üye

    Katılım:
    10 Şubat 2013
    Mesaj:
    1
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    istanbul
    Selam arkadaşlar, orjinali pahalı geldiğinden, 2003 Sephia II için çıkma sag arka stop lambası arıyorum, çıkma ya da uygun fiyatlı orjinal için, yardımlarınızı, nereden bulabileceğim konusunda fikirlerinizi rica ediyorum...Şimdiden çok teşekkürler
     
  2. ism@il

    ism@il SUPER MODERATOR

    Katılım:
    29 Kasım 2012
    Mesaj:
    20.638
    Alınan Beğeniler:
    4.793
    Şehir:
    İSTANBUL
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Merhaba volkan bey...foruma hoşgeldiniz. Belki ben hatırlamıyor olabilirim ama eğer kendinizi tanışma konusunda tanıtırsanız sizi daha yakından tanımış oluruz. Umarım istediğiniz parçayı bulmakta forum arkadaşlarım yardımcı olacaktır. Iyi forumlar.

    GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  3. heh

    heh Yönetici Yönetici

    Katılım:
    5 Mayıs 2011
    Mesaj:
    33.830
    Alınan Beğeniler:
    9.420
    Şehir:
    Kocaeli
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Volkan Bey tekrar merhaba.Daha önce de yanılmıyorsam bu konu ile ilgili paylaşımda bulunmuştuk(http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?t=3443).Sanırım uygun stop bulamamışsınız:( Volkan Bey ;çıkmacıları tek tek gezmeden korkarım stopunuzu bulmak oldukça zor.Eminim baktığınız yerler olmuştur ancak bizim araçların stopları çıkmacılarda çok zor bulunuyor maalesef.

    Ben kendi aracımın stobunu tam 12 çıkmacı dolaştıktan sonra bulabilmiştim.Sizin aracınkini bulmak çok zor gerçekten.Çok orjinal bir stop.Stop lambası tamir eden yerler var.Oraları denediniz mi?

    <iframe width='400' height='225' src='http://www.izlesene.com/embedplayer/2898673' allowfullscreen frameborder='0'></iframe><p><a href='http://www.izlesene.com/video/far-temizleme/2898673' target='_blank' title='far temizleme'>far temizleme</a> | <a href='http://www.izlesene.com' target='_blank' title='izlesene'>izlesene.com</a></p>

    Bu yer İçerenköy de.Burayı deneyebilirsiniz.
    http://www.fartemizligi.net/tasarim.html
     

Bu Sayfayı Paylaş